De store mobiler er kommet for at blive

Selv om mange trak på smilebåndet, da de store mobiltelefoner begyndte at komme på markedet, så har vi efterhånden taget dem til os. Og det i sådan en gad at selv Apple både har lavet iPhone 6 og iPhone 7 i en plus-version.

store-mobiler

For bare fire-fem år siden var der ingen ved sine fulde fem, der ville have forventet, at vi dag render rundt med mobiltelefoner på 5,5 tommer som en del af vores uundværlige gadgets. For dengang havde vi både en iPhone på 4 tommer, og hvis vi havde brug for en større skærm, så kunne vi da bare hive vores iPads eller vores MacBooks frem.

Dermed havde vi en fin fordeling af skærmstørrelser, så vi havde en skærm, der passede til enhver lejlighed. Både iPhone, iPad og MacBook blev endda lettere og lettere og fik bedre og bedre skærme, og hvis man spurgte forbrugerne, så var de rigtig glade for alle de tre enheder. Selv om andre mobilproducenter var begyndt at lave mobiltelefoner med større skærm, så lå det bestemt i kortene for Apple, at de en dag ville producere iPhones med både store skærme som både iPhone 7 og forgængerne iPhone 6.

De er begge kommet i en iPhone 7 Plus og iPhone 6 Plus version med skærm på 5,5 tommer. Og det til trods for at Apples grundlægger Steve Jobs i 2010 ikke mente, at Apples kunder nogensinde ville få lyst eller brug for en iPhone med stor skærm. Men Steve Jobs er her som bekendt ikke mere. Holdningen ændrede sig hos Apples nye ledelse i takt med at andre producenter havde stor succes med at lancere store mobiltelefoner. De nye telefoner var så store, at de blev kaldt phablets i stedet for mobiltelefoner og mobiltelefoner så store, at de var en mellemting mellem en mobil og en tablet og blev kaldt phablets.

Nogle af dem havde skærme helt op til 7 tommer i størrelse, og var helt umulige at bruge med én hånd. Selv om det er for meget for de fleste, så har vi dog som forbrugere taget store mobiler til os. Selv Apple er endt med at lave en mini version af sin iPad og en plus version af både iPhone 6 og iPhone 7 på 5,5 tommer. Og de store versioner af mobiltelefonerne er nok kommet for at blive. For salget af tablets og computere falder, så mon ikke vi i fremtiden helt vil kunne klare alt med én stor mobil?

Leave a Reply

Your email address will not be published.