De 5 bedste løbe apps – Disse apps skal du vælge

Hvis du har brug for hjælp til at holde motivationen i top når du skal i form til sommer? Det er lige meget om du skal på en motionscykel og skal bruge et par spinningsko eller du skal ud og løbe. Der findes et hav af apps som kan hjælpe dig med holde motivationen oppe før, under og efter dine trænings pas. Men hvad findes der er muligheder og hvad adskiller de forskellige apps fra hinanden. Det er det som vi i denne artikel har tænkt os at finde ud af.

Læs også: Bedste løbe armbånd til iPhone og Bedste høretelefoner til løb

Endomondo

Endomondo

Denne app er nok den mest kendte løbe app i Danmark, grunden til dette er nok at Endomondo er et Dansk projekt som fornyeligt er blevet solgt. Til forskel for mange af de andre apps så kan du anvende endomondo på dansk. Dette er en lille ting man faktisk utrolig rart, når det kommer til stykket. Udover at være på dansk så har Endomondo mange forskellige små udfordringer som kan være med til at motivere dig til løbe lidt ekstra fordi du kan måle dig selv mod andre som har taget samme udfordring. En super fin app og en klar anbefaling her fra.

Pris: Gratis

Du finder Endomondo’s app i iTunes her

Runkeeperrunkeeper

Dette er verdens største løbe app med mere end 17 millioner brugere. Runkeeper har et hav af fede features og muligheder for at tilpasse den perfekt til dit behov. Dog findes denne app dog ikke på dansk, hvilket er lidt et minus.

En af de features som rigtig mange er glade for er at man kan blive coachet direkte i dine høretelefoner mens du løber. Dette er mega motiverende og giver samtidig et godt overblik af hvordan du skal løbe så du ikke overanstrenger dig eller slapper for meget af.

Alt i alt en super app til folk går op i at løbe og forbedre sig.

Pris: Gratis

Du finder den her

Runmeter

Runmeter21Denne app er en smule anderledes end de tidligere nævnte løbe apps, da du i stedet for kun at blive motiveret over dit eget løb nu også for en konkurrent. Denne app giver dig en nemlig en løbemodstander som du skal dyste imod.

Dette er super sjovt og giver en lidt anden form for motivation. Det er samtidig super let at indstille sit modstander så han/hun hverken er for god eller for dårlig i forhold til dit niveau.

Pris: Gratis

Runmeter i iTunes

Zombies run!

zombiesrunDette er klart en af de sjoveste løbe apps på markedet. Den går i alt sin enkelthed ud på at klare forskellige missioner når du løber, samtidig med at du skal undgå at blive spist at zombier. Super sjovt og virker rigtig fint.

Pris 28.95

 

Du finder app’en i iTunes her

Run coach pro

Run-CoachDette er den perfekte app til dem som ønsker at forbedre deres løb. Appen giver dig nemlig mulighed for at sætte mål som den så hjælper dig med nå det mål.

Du kan sætte mål på 5 km, 10 km eller sågar et maraton.

Du finder app’en her

Leave a Reply

Your email address will not be published.