Cover IPhone Se – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Det er nok ikke manges næser det gik forbi, da Apples iPhone se generation af telefoner kom ud. Meget er blevet opgraderet siden den forrige model, og der er mange flere og bedre funktioner. Designet er desuden også blevet ændret markant, hvor denne model er blevet tyndere og lettere i modsætning til den forrige model. Den har vundet manges hjerter, og det er af selvsamme årsag, at vi nu tilbyder et perfekt iPhone 5 se cover til dig.

 

Den blev præsenteret i 2012, og man lagde som noget af det første mærke til den store nye skærm på hele 4″. Dette er en kæmpe forbedring i forhold til din tidligere models skærm på 3,2″. Skærmen har udover dette også fået en opgradering til 1136×640 pixels, hvilket medførte en del mere plads på skærmen. Således blev der plads til en ekstra række af ikoner.

 

Denne lille teknologiske maskine er også hurtigere end den forrige, da den er udstyret med en endnu bedre processor og endnu mere RAM, nemlig en 1.3GHz dual-core Apple A6 processor og 1GB RAM.

 

Er man vild med at fotografere med sin telefon, kan man også se frem til et udmærket kamera med denne model. Den har nemlig fået et på hele 8 megapixels og et front-kamera på 1.2 megapixels. Der er derfor rig mulighed for at tage skarpe billeder.

Med iPhone SE får du en telefon der minder utroligt meget at dens storebror, iPhone 6s i indmaden, men i en mindre størrelse og mere budgetvenlig pris. iPhone SE er designet ud fra iPhone 5s. iPhone SE har fået sit navn ud fra at det er en ”second generation”.

 

Til trods for at designet er en genganger, er der dog en smule forandre. Fx vil skærmen bue en anelse langs kanten. Når det gælder iPhone SE’s indmad, så vil den minde mere om 6/6s. Fx har den samme A9 processor, dog begrænset til 1GB RAM. Bagkameraet på iPhone SE er på hele 12 megapixels, med forbedret autofokusering. iPhone SE inkluderer en NFC chip samt Touch ID. Dog kun til benyttelse af Apple Pay.