Cover IPhone 6 Plus – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Fri fragt
Forhandler:Diving 2000
PADI phone cover iPhone 6 Plus
99 kr.
Til Shop
Apple præsenterede iPhone 6 Plus, sin første phablet i september 2014, under Keynote i Cupertino, i Californien. Udover denne iPhone-udgave, blev der også præsenteret “almindelig” version, kaldet iPhone 6. Når det gælder phabletten, så har den en 5,5-tommers HD-skærm, Apple A8-chip, et 8-megapixels hovedkamera, et 1,2-megapixels frontkamera, enten 16, 64 eller 128 GB intern hukommelse alt efter versionen og en række funktioner som Touch ID eller Apple Pay (Apples NFC-baserede funktion, som gør at man kan betale ved hjælp af sin iPhone). iPhone 6 Plus måler 158,1 x 77,8 x 7,1 mm og vejer 172 gram. Den kører selvsagt iOS 8.

Den populære iPhone har fået vokseværk! iPhone 6 Plus er mest af alt en blanding af en tablet og en iPhone og er derfor genial, hvis du ser film på din iPhone eller bare elsker at browse på en stor, lækker skærm. Ikke desto mindre er der lagt op til timevis af underholdning i stor skala, hvilket naturligvis betyder hverdagslige strabadser og bump på vejen. Er du vild med din iPhone i plus-size? Find et cover til iPhone 6 Plus der passer til dine daglige behov og beskyt den godt mod ridser, stød og skrammer.

Din Apple iPhone 6 Plus var sikkert ikke helt billig, og derfor vil du selvfølgelig passe ekstra godt på den! Med et cover i høj kvalitet, får du de bedste muligheder for at passe på din Apple iPhone 6 Plus, du kan bl.a. vælge mellem smarte flip covers der findes både med indbygget pung eller stand, eller hvad med et super tyndt TPU cover, der giver dig godt greb og super beskyttelse, uden at tilføje mere end et par gram og millimeter. De få penge et super lækkert cover til din Apple iPhone 6 Plus koster, er virkelig givet godt ud, hvis du er den uheldige type!

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.