Cover IPhone 5 – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Den blev præsenteret i 2012, og man lagde som noget af det første mærke til den store nye skærm på hele 4″. Dette er en kæmpe forbedring i forhold til din tidligere models skærm på 3,2″. Skærmen har udover dette også fået en opgradering til 1136×640 pixels, hvilket medførte en del mere plads på skærmen. Således blev der plads til en ekstra række af ikoner.

Denne lille teknologiske maskine er også hurtigere end den forrige, da den er udstyret med en endnu bedre processor og endnu mere RAM, nemlig en 1.3GHz dual-core Apple A6 processor og 1GB RAM.

Er man vild med at fotografere med sin telefon, kan man også se frem til et udmærket kamera med denne model. Den har nemlig fået et på hele 8 megapixels og et front-kamera på 1.2 megapixels. Der er derfor rig mulighed for at tage skarpe billeder.

Pas godt på din iPhone 5 med et smart cover

Har du et ønske om at din iPhone 5 skal passes godt på, og holde så længe som muligt, så skal du selvfølgelig have dig et lækkert cover, der kan give dig den ekstra beskyttelse, og sørge for at du skåner din iPhone 5, i selv de mest udsatte situationer. Du finder covers der beskytter bagsiden af din iPhone 5, og covers der beskytter både for og bag – Det er helt op til dig, at vælge lige præcis det cover der falder bedst i din smag!

Deisgn dit eget cover til iPhone 5

Hvis du ikke kan vælge blandt de mange flotte covers til iPhone 5, kan du også altid selv designe et cover! Vi tilbyder som en af de få i branchen at fremstille dit iPhone 5 cover in-house her i Danmark, og du får derfor et cover i god dansk kvalitet, og til en rigtig god pris – Din iPhone 5 skal ikke mangle noget, og da specielt ikke et smart cover, med et billede af dit barn, eller andet familiemedlem – Eller måske vil du hellere have et cover med din højtelskede hest