Brugte iPhones – Kan det betale sig?

Det er blevet utrolig populært at købe brugte iPhones på nettet. Især siden brugteiphones.dk har haft utrolig succes det sidste år. Derfor har vi valgt at kigge lidt på hvor meget man rent faktisk spare når man køber en iPhone brugt frem for en som er helt ny.

Hvor meget er der at spare – Når du købe en brugt iPhone?

Når man kigger på priserne på brugteiphones, er det ikke fordi man spare vildt meget ved at købe en brugt iPhone frem for en ny. Faktisk er der kun en gennemsnits besparelse på 700 kr.

Se priser på en brugt iPhone 5CiPhone 5S og iPhone 6

Hvad får man med når man køber en brugt iPhone?

Når du køber en brugt iPhone får du et helt nyt ægte Apple headset med, samt en helt ny original lader. Altså præcis de samme ting om du ville få med hvis du købte en helt ny iPhone.

Hvad er chancen for at blive snydt?Brugte iPhones

Mange har været nervøse ved at købe en brugt iPhone fordi de er bange for at den iPhone som de køber ikke virker optimalt. Men dette er ikke noget man behøver at være nervøs for, fordi at eks. brugteiphones.dk tjekker alle de iPhones som kommer ind og skifter alle de evt. fejl som der måtte være. Derudover er du også sikret i 2 år fordi du får 24 måneders reklamationsret på iPhonen.

Konklusion – Giver det mening at købe en brugt iPhone?

Efter at have kigget de forskellige faktorer igennem er svaret helt klart ja! Selvom man ”kun” spare 700 kr. så er det præcis som at købe en ny iPhone. Det er også et plus at man på ingen måde er bundet af noget abonnement, så man frit kan vælge det abonnement som passer til ens behov.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

One thought on “Brugte iPhones – Kan det betale sig?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.