Bluetooth Stereo Headset – Se de 3 bedste modeller

Bluetooth Stereo Headset ligner til forveksling almindelige headset, altså lige bortset fra at de har trådløs forbindelse til en enhed via Bluetooth. De kommer i forskellige varianter som ørepropper, klassiske høretelefoner og hovedtelefoner. Opfindelsen af trådløse hovedtelefoner blev inspireret af behovet for at slippe for den upraktiske ledning der hang og dinglede fra dine lommer, din taske eller rygsæk. Stereo headset med avancerede funktioner inkorporerer navigationsmetoder der gør det muligt at skifte mellem afspilninger uden at du ar nødt til at fiske din enhed op af lommen. Ud over det har de fleste indbygget mikrofon der giver dig mulighed for at modtage indkommende opkald håndfrit.

Findes der Bluetooth stereo headset med noisecancellation funktion?

Noisecancellation er en relativt ny opfindelse, der dukkede op for et par år siden, men låner teknologi fra det gamle fysikfænomen destruktiv interferens. Måske undrer du dig over hvorfor noisecancellation er så vigtigt for lydelskerer, men har du nogensinde prøvet at lytte til en lydafspilning i et fly eller et overfyldt sted? Nogle bluetoothheadset kommer med noisecancellation men som man kan forvente ligger priserne i den højere ende. Nedenfor har vi listet et par modeller du bør se på hvis du søger en første klasses lydoplevelse. Her kan du f.eks. tage et kig på beats by dre som er nogle af de bedste på markedet.

BoomIt – Trådløs Bluetooth Højtaler

Pris 249kr.

BoomIt kan ikke kategoriseres som et headset men nogle spændende funktioner på den, gør den til en rival til de mindre modeller i headsetkategorien. Det første du vil lægge mærke til er størrelsen på enheden. Højtaleren er meget lille, hvilket gør den ideel til dem der rejser meget. Den får strøm fra et integreret batteri der giver op til 15 timers afspilningstid.   Hvis du ikke kan lide hovedtelefoner, men kræver høj kvalitet af lyd selv når du er på farten, er denne det perfekte valg til dig. Den er optimeret til en fantastisk udendørs lytte oplevelse og det er endda muligt at producere en ægte stereooplevelse hvis du køber to højtalere.

For denne funktion skal du bruge Boom applikationen der findes til både Andriod og iOS.   Et par andre funktioner der gør at denne højtaler er værd at kaste dit blik på, er at den er resistent over for vand. Du undrer dig måske over hvorfor en højtaler behøver at være vandtæt, men forestil dig at du er ude og campere og beslutter dig for at du godt kunne tænke dig lidt musik til at ledsage dig på dine eventyr i regnen. Med blik på æstetikken, så er disse højtalere formet som energidrikke og dette design gør den optimal for nem transport. Der er flere farver at vælge imellem, eksempelvis sort, mosgrøn, pink, hvid og blå. Alt efter dine præferencer, kan højtalerene anvendes i horisontal eller vertikal position, selvom de fleste på farten vælger det sidste.

Jabra Easy Call Bluetooth Headset

Pris: 269 kr.

Jabra EasyCall Bluetooth Headset Jabra Easy Call Bluetooth Headset er hvad de fleste professionelle kontorfolk med en travl hverdag har brug for. Bluetooth headsettet leverer en håndfri oplevelse der kan hjælpe professionelle med at optimere deres produktivitet.   Med tanke på hvor mange timer professionelle bruger på deres kontor, har det ergonomiske aspekt fået ekstra meget opmærksomhed under designprocessen. Faktisk har Jabra en hel afdeling der helliger al deres tid til ergonomi og komfort: med Jabra Ultimate ComfortEargels, vil du ikke opleve headsettet som en irritation, men nærmere som noget der kunne passe til betegnelsen ”hjælpeassistent”. Hvis vi bliver ved designet, så findesheadsetteti flere forskellige farver, hvilket gør det nemt at finde et der passer til dit arbejdstøj.

Hvis du har smidt andre headsets ud på grund af mangler ved funktionaliteten, kan du være sikker på at Jabra’s enhed på et tidspunkt vil kunne tilbyde det du søger. Det første løfte de lever op til er muligheden for at parre to enheder med headsettet på samme tid. Dette betyder at du kan modtage opkald fra din personlige telefon og din arbejdstelefon uden at skulle skifte indstillinger. Enheden er også klog nok til at give dig besked når det er tid til en opladning ved at tale ind i dit øre. Tale notifikationerne kan også bruges til at informere dig om enhedens forbindelsesstatus.   Jabra inkorporerer også flere forskellige lydteknologier således at lyden du modtager er krystal klar. Mikrofonen er eksempelvis omni-direktionel, hvilket antyder at den er i stand til at forbedre opkaldenes klarhed ved at eliminere baggrundsstøj fra kontoret. Bekvæmmelighed er vigtigt for de fleste, derfor kan du føle dig tryg ved dette headset, da det tilbyder 6 timers taletid og op til 192 timers standby tid.

Jabra Wave Bluetooth Headset

Pris 519 kr.JabraWave Bluetooth Headset

Det er en af de få enheder der kan bæres hele dagen uden at du får trætte ører. Det passer godt bag øret og er så let at det ikke vil føles som en byrde på dine ører. Ligesom andre enheder fra Jabra, findes denne også forskellige farver, selvom nogle farver muligvis ikke er tilgængelige i alle lande.   Funktionaliteten dette headset ligger for dagen vil imponere dig. Det første du vil opdage er navigationsknapperne der giver dig mulighed for at skifte mellem numre på din afspilningsliste uden at skulle have fat i din telefon.

En anden fantastisk funktion er den noget nær fabelagtige støj reduktion der kan betegnes som super, headsettets størrelse taget i betragtning. Ikke desto mindre kan du lytte til musik i høj kvalitet selvom du befinder dig i støjende omgivelser som i en park eller på et fly. Enkelte brugere har rapporteret at det leverer lydkvalitet der kan sidestilles med at lytte til lyd i HD i et lydtæt rum.   Muligheden for at tilslutte to enheder samtidig antyder at du kan lytte til musik fra din MP3 afspiller og samtidig modtage opkald fra din telefon. I forhold til opkald, er mikrofonen placeret godt så den opfanger din stemme i HD og dermed kan viderebringe den i højeste kvalitet. Hvis du vil have et alsidigt headset, der er perfekt til lyd såvel som opkald, er JabraWave Bluetooth Headset det ideelle valg.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.