3 ting, du sikkert ikke vidste om Samsung Galaxy-smartphones

3 ting, du sikkert ikke vidste om Samsung Galaxy-smartphones

Apples iPhone og Samsung Galaxy-serien må sige at være de helt store kanoner på smartphonemarkedet. Du kender garanteret allerede Apple’s velkendte Apple-kvaliteter.

Samsung Galaxys senest familiemedlem er S21, som ser ud til at være et værdigt alternativ til fx en iPhone 12. Vi skal ikke krone en vinder af tronen, men synes du ikke også, det kunne være spændende at se på, hvad Apples iPhone 12 er oppe imod? Da du sikkert allerede kender Apples karakteristika, vil vi fokusere på, hvad Samsungs Galaxy S21 model udmærker sig særligt på.

Samsung Galaxy S21 Ultra: Kraftig ydeevne og knaldgodt kamera

Allerførst skal vi forstå sammenhængen i Samsung Galaxy-serien. Bagefter får du tre facts, som du måske ikke kendte til omkring Samsung Galaxy S21.

Samsung S21 er en del af S-serien fra Samsung Galaxy, som er en række high-end Android smartphones. Den nyeste udgivelse er Samsung Galaxy S21, som fås i forskellige udgaver – Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G og Galaxy S21 Ultra 5G. Hvilken model, der passer til dig, afhænger af dine behov og din pengepung. Du kan naturligvis få både Samsung Galaxy med abonnement og Samsung Galaxy uden abonnement.

Med en Galaxy S21 fra Samsung i Ultra-versionen i din hånd er du sikret en smartphone, som performer blandt de allerbedste på markedet. Specifikationerne i Galaxy S21 Ultra er tilstrækkelige til tung streaming og grafisk komplekse mobilspil.

Specifikationer ved Galaxy S21 Ultra:

  • skærm: 6,8”, 3.200×1.400 pixel opløsning i 20:9-format
  • 227 g
  • 108 MP-kamera med 100x zoom
  • kraftigt batteri med 5.000mAh
  • samsung-pen kompatibel
  • op til 512 GB intern hukommelse
  • 50 % opladning på 30 minutter
  • … og meget, meget mere.

1, 2, 3 fede features i Samsung Galaxy S21

Og nu til tre funktioner, som Samsung byder på, men som du måske ikke kender til.

Samsung Bixby er din helt egen personlige assistent, som svarer til Apples Siri. Bixby kan blandt andet oversætte tekst for dig, hjælpe dig med at finde den nærmeste tankstation og holde styr på din kalender.

VR Gear er det helt vilde til Samsung Galaxy S21. Med det som tilbehør til din Galaxy S21 kan du med 360-graders perspektiv se film, videoer og spille spil, og det vil føles, som om du er der i virkeligheden. Cool, ikke?

Interactive Mirror View er en tilstand i Samsung Galaxy S21, hvor du kan bruge din smartphone som spejl. Funktionen gør, at du kan spejle eller dublere din skærm op på dit TV og fx se, om du udfører dine træningsøvelser korrekt.

Derudover kommer S21 med trådløs opladning, 5G-kompatibilitet og et væld af fedt udstyr, der gør smartphone-oplevelsen ekstra blæret.

Læs mere om fordelene ved 5G

Køb en Samsung Galaxy S21

Galaxy-serien er Samsungs high-end flagskib, og der findes helt sikkert en Samsung Galaxy og en Samsung Galaxy-pris, som passer nøjagtigt til dine behov – uanset om du er hardcore mobilgamer eller ønsker et stjernegodt kamera. Samsung S21 Ultra er toppen af poppen, men ønsker du en billigere Galaxy-model, kan det være, at du skal hoppe på en Samsung Galaxy S21.

Prisen afhænger helt af, om vælger det store forkromede flagskib eller en af de mere prisvenlige Galaxy S21-modeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published.