3 fede solopladere til mobilen

Vi ved efterhånden godt, at solceller er det rigtige valg, når talen falder på energibesparelse. Derfor synes vi ikke det er en helt dum idé at promovere solopladere til mobilen. Se vores bud på 3 af slagsen.

I det digitale mediebillede ville det være synd at sige, at der er mangel på tests af mobiltelefoner og andet tilbehør. Desværre har solopladere til mobilen ikke haft samme fremtrædende position og der findes ganske enkelt ikke mange eksempler på gode tests af mobilsolopladere. Forbrugermagasinet Tænk har tidligere foretaget en god test, men den er efterhånden ved at være uddateret. Så hvilke solopladere fungerer bedst til prisen – og hvad skal man være opmærksom på, ved køb af soloplader?

Soloplader mobiltelefon

Når man skal oplade sin telefon uden at have adgang til en stikkontakt og strøm generelt, så er muligheden for at bruge en soloplader til sin mobiltelefon utrolig praktisk. I løbet af en dag er der sol det meste af den og derfor kan den en soloplader til mobilen blive brugt i naturen, på ferien eller lignende.

Når nu vi ikke kan få et opdateret testresultat – hvilken soloplader skal du så vælge? Der er rigtig mange at vælge imellem og ikke alle kommer i topkvalitet. Du bør vælge en oplader der som minimum indeholder:

  • USB-tilslutning – gerne også andre former for tilslutning
  • Den korrekte lader – gerne flere, idet det jo kunne være, at andre også gerne vil låne den
  • Kort ladetid
  • Tilstrækkelig batteritid til din mobil – her er det ofte størrelse og dermed prisen, der er afgørende

Der er temmelig langt fra klassiske solcelleanlæg til mobile solopladere, men formålet er det samme: At sikre konstant koncentreret energi fra solen. Solopladere kræver temmelig meget lys i en vis mænge tid for at blive fuldt opladet, men hvis du har det – har du også adgang til flere opladninger.

Her er tre fremragende eksempler på solopladere:

TPower MP-S4000 Power Bank

Skal du bruge din soloplader nu kan Amazon typisk sende inden for 24 timer. Men XTPower MP-S4000 Power Bank er nu heller ikke verdens grimmeste soloplader og den kommer med stort set alle de ladere du kan tænke dig. Hele ti af slagsen. Derfor er sandsynligheden for, at din mobile enhed passer, temmelig stor. Solopladeren er tynd og kompakt og har et lækkert design. MP-S4000 har 3000 mAh og har USB-output. Den kan købes her.

ZTPower MP-S23000

En anden større udgave fra samme producent er helt klar en vinder inden for designkategorien. Den er lækker i design, udformning og farve. Den kommer med dobbelt så mange ladere, indeholder også muligheden for USB, men har hele 23000 mAh. Den kan du også finde den her

Solarmio

Du kan også vælge en soloplader fra Solarmio. En enkelt optankning i fuldt sollys kræver 3 timer – men så har du også omkring 12 timers ekstra standby og 30 minutter mere at tale i, hvis det er mobilen det drejer sig om. Samme opladning giver dig mellem 1-2 timer på din computer. Solarmio kan købes her.

Du kan selvfølgelig også bare investere i din helt egen solcelleprinter og udvikle dine egne solcelleanlæg.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

One thought on “3 fede solopladere til mobilen”

  1. Er der en soloplader virker på iPhone 5 og den nye iPad. De har en højere startspænding/strøm end andre

Leave a Reply

Your email address will not be published.