12 gode hobby apps – del 2

12 gode hobby apps

Hvad laver du i din fritid? Om du spiller golf, går på jagt, fisker, shopper, kigger efter fugle, laver mad eller noget helt syvende, så er der helt sikkert en app i App Store, som du kan bruge til din hobby. Vi har fundet 12 gode af slagsen. I går fik du de første 6 og i dag bringer vi resten. Fik du ikke læst om gårsdagens hobby apps – så find dem hér.

7. Yoga STRETCH: tid til stræk og vejrtrækningsøvelser

Hent den i App Store (7 kr.)
Overvejer du at hente denne app, så er det nok bedst, hvis du ikke er helt nybegynder ud i yogaens verden. Den er meget fint illustreret og man bliver guidet af en tydelig instruktør, men vi vil anbefale, at man har et vist kendskab til, hvordan man bedst udøver yogastillinger inden man kaster sig ud i de almindelige yoga apps. Har man det, er det en glimrende app til formålet.

  

8. iFitness Pro: når det er tid til træning

Hent den i App Store (7 kr.)
Orker du ikke lige at gå i træningscentret efter arbejde, så er denne app måske løsningen? Den indeholder masser af velguidede- og illustrerede træningsøvelser, kalorietæller, videoinstruktioner, målparameter og meget mere. Har du downloadet iFitness Pro, er der ikke mange undskyldninger for ikke at kaste sig over et hurtigt træningspas.

9. Lion Brand Yarn: find strikkepindene frem

Hent den i App Store (gratis)

Der findes desværre endnu ikke en ordentlig dansksproget strikke-app, men er man ikke bange for at kaste sig ud i at lære engelske strikke-udtryk (vi kan oplyse at ‘yarn’ betyder garn), så kan man få mange fine fif med på vejen med denne app. Du kan også holde styr på dine forskellige strikkeprojekter – afsluttede, som igangværende.

  

10. Camping Danmark: til camping-folket

Hent den i App Store (gratis)
Man kan måske ikke kalde camping for en klassisk type hobby, men ikke desto mindre er der mange, som går lige så meget op i campinglivet, som de gør i en rigtig hobby. Camping Danmark har udgivet denne app, der hjælper dig med at finde en oversigt over alle campingpladser i Danmark. Du får oplysninger om kvaliteten af stederne, rutevejledninger mm.

  

11. iMakeJewelry: Smykkefremstilling

Hent den i App Store (25 kr.)
Der er mange som elsker at sidde og nørkle med metaller, så de kan fremstille egne fine kollektioner af ringe, armbånd og øreringe. Denne app – om end på engelsk – hjælper dig med arbejdet. Du kan foretage beregninger, finde informationer om sten og få vejledninger til din smykkefremstilling. Det er muligt at konvertere de engelske mål til metersystemet.

12. Scott Catalogue: kataloget for frimærkesamlere, nu som app

Hent den i App Store (gratis)
Er man interesseret i at samle på frimærker, så kender man også Scott Catalogue. Du får lister med over 500.000 frimærker fra hele verden og mere end 150.000 er illustreret i farver. Er du ny til frimærkesamlerverdenen, så kan du også få gavn af introduktionen til de gængse udtryk, værdifastsætning osv.

  

Det var så 2. del af vores hobby apps-artikel. Taget i betragtning af, at der findes hundredetusinder af apps, så har vi kun lige skrabet overfladen med udvalget hér. Derfor må du meget gerne skrive, hvilke app du bruger til netop din hobby og hvad de udmærker sig ved.

2 thoughts on “12 gode hobby apps – del 2”

 1. Det er ikke et spørgsmål, men svar på hvilke app jeg bruger.

  Jeg ved ikke om man kan kalde det en hobby, men noget jeg bruger mange timer på.
  Går mange ture i naturen, både med og uden hund. Kan derfor godt lide af og til at kombinerer det med andre oplevelser.

  1. Hundeskove. Kunne være bedre, men giver da et godt indblik i hvor de ligger når man er langt væk fra kendte onråder.

  2. 1001 Stories of Denmark. Gode idéer til ture, og dejligt med informationer om stederne.

  3. Sol og strand. Alt fra ferie, natur, golfbaner, museer, kulturhistorier, kunst og m.m.

  4. Margueritruten. Kunne godt ønske forbedringer, men er da brugelig.

  5. Naturbasen. Viser hvilke dyr, planter og insekter der findes tæt ved hvor man befinder sig. Kan også selv indberette fund

  6. Naturguide. Fredet områder, smukke natur områder, hvad sker der i de forskellige årstider, natur idéer til børn

  7. Danmarksrejsen. Natur og seværdigheder

  8. Hemmelige stier. De skriver selv “Guide til det Nordsjællandske kulturlandskab” Virkelig god app.

  Dette var et lille udpluk af de app jeg bruger mest, som sagt ved ikke om det kan gå ind under hobby.

Leave a Reply

Your email address will not be published.