Hvordan får jeg Facebook på min iPhone?

Er det din første iPhone? Så læs med her og se hvordan du får Facebook direkte på din iPhone.

I denne guide antager jeg at du allerede har oprettet et Apple ID da dette skal bruges før at du kan hente Facebook appen i App Store.

Alle kender efterhånden Facebook, som jo startede med at være et socialt medie der var tilgængeligt på computeren, men de mange smartphones har bestemt også været med til at udbrede Facebook som socialt medie.

Der findes nemlig allerede en Facebook app til alle smartphones, uanset om det er Android, iOS eller Windows Phone, hvilket gør at du kan kommunikerer med andre enheder.

Selvom du har en iPhone og din ven har en Samsung så er det stadig samme Facebook i bruger, og i kan altså stadig kommunikerer med hinanden.

Hvordan får jeg Facebook på min iPhone?

For at få Faceebook på din iPhone skal du åbne appen App Store, når du har åbnet ”butikken” vælger du Søg knappen som du finder i bunden af vinduet.

I søgefeltet der nu kommer frem, skriver du logisk nok ”Facebook” du vil nu se en række Facebook apps, men hvis du vælger den øverste med det blå logo og et hvidt f, er det den rigtige, denne app er desuden gratis.

Når du har trykket på appen skal du trykke på det blå Gratis ikon til højre, herefter vil ikonet blive grønt og teksten vil ændre sig til ”Installer App”, tryk igen.

Bemærk at på billedet tår der ”installeret” dette er fordi jeg allerede har installeret appen på min iPhone.

Du vil nu blive bedt om at indtaste din adgangskode til dit Apple ID, når du har gjort dette og trykker OK, vil App Store lukke og appen bliver installeret.

Når den blå streg på app ikonet er færdig er appen klar til brug, og du kan nu åbne Facebook appen og logge ind.
Har du set den nye Facebook App?

Leave a Reply

Your email address will not be published.