iPhone 6s plus

iPhone 6s plus

Tryk på det abonnement, du ønsker, og find den billigste og bedste udbyder


udbyder Pris pr. mnd Binding Plads Mindste pris Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Bibob 99 DKK 1md. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telia 149 kr. DKK 6 mdr, 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Telia 149 kr. DKK 6 mdr. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Telia 149 kr. DKK 6 mdr. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 128 GB 8.325,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 16 GB 6.693,00 DKK Læs mere
Telmore 139 DKK 6 mdr. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 64 GB 0,00 DKK Læs mere

iPhone 6s plus pris

En større og bedre iPhone

Den er svær at tage øjnene fra, Apples nye iPhone 6s Plus. 5.5 inch (14 cm) skærm diagonalt i længde, med et multi-touch display og den nye teknologi, Taptic Engine, der muliggør 3D Touch. Det giver en smuk pixeltæthed på 401 ppi (pixels per inch), med en højdefinitionsopløsning på 1920 gange 1080 pixels – et såkaldt HD Retina Display. Skærmens størrelse og opløsning er præcis den samme, som iPhone 6 Plus, og selvom hele designet ligner på en prik, de to modeller imellem, så er der faktisk en smule ændringer fra iPhone 6 Plus til iPhone 6s Plus. Den har fået en millimeter i højden, bredden og dybden, og 20 gram mere på vægten. Sidstnævnte er nok det, folk vil bemærke, og man er enten vild med vægtforøgelsen, der gør at telefonen ligger mere sikkert i hånden, er lidt ligeglad med netop den ændring eller synes den nu vejer for meget. En helt ny farve er også tilføjet, Rose Gold, som er kommet til hele produktlinjen. Ellers er der ikke meget designmæssigt, der har ændret sig. iPhone 6 Plus og iPhone 6s Plus ligner hinanden på en prik, bortset fra det lille ’s’ der er at finde under ’iPhone’ på bagsiden af 6s Plus.

Softwaren er blevet hurtigere – en opdatering Apple typisk annoncerer når en ny iPhone kommer. S-generationen, som udkommer hvert andet år, har typisk en masse fejlrettelser, hurtigere processor og måske en ny funktion eller to. For eksempel kom Siri til iPhone 4s, hvor iPhone 4 ikke havde den feature. iPhone 6s Plus brillerer med en 64-bit A9-chip, der er det der gør den hurtigere end sidste års modeller med deres A8-chip. Den kan fås i tre størrelsesudgaver, 16-, 64- og 128 GB, som alle tre har anden-generations Touch ID i Hjem-knappen, Siri stemmekontrol og et stærkere batteri.

Kameraet har nået nye højder

Sidste års iPhone-model kom med et 8 MP (megapixel) iSight kamera til bagsiden, samt et FaceTime-kamera med 1.2 MP på forsiden. Nu hedder de 12 MP på iSight og 5 MP på FaceTime-kameraet – dét er noget af en opgradering! Især FaceTime-kameraet, som er det du bruger til at tage såkaldte selfies, leverer nu rigtig flotte billeder. Støjreduktionen i kameraet er også blevet justeret på, og hvor iPhone 6s Plus brillerer over den mindre iPhone 6s er i billedstabiliseringsfunktionen. Den findes nemlig kun på iPhone Plus-modellerne, og hjælper til at gøre dine fotos mindre rystede. Det opdaterede kamera leverer også video i høj klasse. Det kan nu optage med 4k-opløsning, som er film med hele 3840 gange 2160 pixels når du filmer med 30 fps (frames per second) – et skarpere billede er aldrig set på en iPhone før. Med FaceTime-kameraet kan du filme 720p HD video, så du vil se rigtig godt ud under din FaceTime- eller Skype videosamtale.

Men det er ikke kun kameraets tekniske specifikationer, der har ændret sig. Den nye funktion, Live Photos, er blevet introduceret som næste generations billeder, og Apple forudser at den .gif-lignende billedform bliver populær. Når du tager et billede med din iPhone 6s Plus, så optager den en lille smule, omkring 1.5 sekunder, både før og efter billedet er taget. Det kan give dig nogle rigtig lækre effekter, som for eksempel et portræt af en person med bevægelse i baggrunden, måske i form af et hav eller en vind der går igennem nogle træer. Det giver et helt nyt niveau, når det kommer til kreativitet med telefonen, og dine små film-lignende billeder gør din telefon til et endnu bedre samlingssted for minder. I forbindelse med 4k-filmoptagning, så har Apple gjort det lettere for dig at blive filmskaber med din iPhone 6s Plus. iMovie, som er et kendt videoredigeringsprogram fra Apple, er nemlig blevet bedre og ser fantastisk ud på den nye iPhone. Med det kan du eksempelvis klippe eller tilføje et flot filter, til din lille videooptagelse, og så dele det direkte med verden via Facebook eller måske YouTube – der er mange muligheder!

Mangler plads?

Ét problem, der kan være med iPhone 6s Plus’ fantastiske fotograferings- og filmmuligheder er manglen på plads. Når kvaliteten er så høj på det, du fanger, så optager det naturligvis rigtig meget plads på din enhed. Det kan være et problem på ferie, eller i hverdagen, hvis du har tendens til at det kribler i din finger på udløserknappen, og pludselig er der fyldt op fordi alt ligger derpå. Med iOS 9 kom en ny udgave af iCloud Photo Library (fotobibliotek), der optimerer din mulighed for at have billeder oplagret. Nu kan du nemlig vælge, at alle dine billeder og videoer ligger i din plads i skyen, og kun vises som et ’preview’ på din iPhone 6s Plus. Så kan du altid tilgå alle dine billeder, og downloade dem hvis du vil have et bestemt ned i optimal udgave til for eksempel at sende eller lægge på Facebook, men ellers vil de bare ligge i sikkerhed uden at fylde. Det giver mulighed for at tage en del flere billeder, og undgå den irriterende besked der kommer, når der ikke er plads på telefonen til bare at tage et nyt billede. iCloud Photo Library virker naturligvis på alle dine Apple-enheder gennem programmet Photos (Foto), der er at finde på alle enheder der er opgraderet til det nyeste styresystem, altså iOS 9 på iPhone og iPad, og El Capitan på Mac. Så samler du alle dine billeder, fra alle dine enheder, et sted og har mulighed for at se på dem uanset hvilken maskine du lige har i hænderne.

Hvorfor skal jeg vælge Plus?

De to udgaver af iPhone 6s minder om hinanden på stort set alle punkter, ser man bort fra størrelsen. Den store skærm på iPhone 6s Plus har en højere pixeltæthed, der gør billedet klart bedre på skærmen – dog er billedet langt fra uskarpt på den mindre udgave. Den større skærm giver også bedre mulighed for at bruge tastaturet, og applikationer i landskabs-mode er bedre tilpasset og minder om den måde, de tilpasses iPads landskabs-mode. Et sted, hvor iPhone 6s Plus klart vinder, er på batteriet. Den kan overleve hele 24 timer på 3G, mod den mindre udgaves 14 timer, når man snakker i telefon, og bruger man internettet holder den et par timer længere. Bruger man den blot til at høre musik, så holder den hele 80 timer, og 16 dage i standby. Rent faktisk er iPhone 6s Plus den håndholdte enhed fra Apple, der har den bedste batterilevetid. Og med iOS 9s batterilevetidsforlængende funktion, der suger et par timers mere arbejdstid ud af enhederne, så er iPhone 6s Plus den iPhone, du kan få allermest ud af, og som bedst giver dig mulighed for at udnytte Apples teknologi.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Priser fra PriceRunner

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.