iPhone 6s

iPhone 6s

Tryk på det abonnement, du ønsker, og find den billigste og bedste udbyder


udbyder Pris pr. mnd Binding Plads Mindste pris Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Bibob 99 DKK 1md. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telia 149 kr. DKK 6 mdr, 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Telia 149 kr. DKK 6 mdr. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Telia 149 kr. DKK 6 mdr. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 128 GB 8.325,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 16 GB 6.693,00 DKK Læs mere
Telmore 139 DKK 6 mdr. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 64 GB 0,00 DKK Læs mere

 

iPhone 6s pris

 

Næste generation er klar Det er efterår igen, hvilket betyder nyt fra iPhone-fronten. Apple har igen og igen leveret telefoner i særklasse, som er populære hele verden rundt, og denne er en opdateret udgave af forrige års iPhone 6 – iPhone 6s. Og ligesom hver generation så byder iPhone 6s på nyt, spændende fra det innovative Apple. Det er dog vigtigt at huske, at det er en s-telefon, altså anden udgave af en generation iPhone, hvilket betyder at der sjældent er meget store ændringer udseende- og softwaremæssigt.

Designet ligner det forrige – og dog

For det første er iPhone 6s små to tiendedele af en millimeter tykkere, men denne tilføjelse i tykkelse er noget som ingen mennesker vil opdage selv, man kan dog godt mærke at den har fået lidt mere vægt på. Den er gået fra forrige generations 129 g til 143 g – stadigvæk yderst let, men det er en forskel. Nogle synes om dette, andre foretrækker en lettere model. Men denne forøgelse i gram giver mening, når man får at vide at den er lavet med et nyt materiale, Series 7000 Aluminium, som er det samme der er brugt til Apple Watch, hvilket forhåbentligt gør den modstandsdygtig over for mindre slag. iPhone 6s er tilgængelig i de standard Apple-farver (Guld, Sølv og Space Grey) samt en helt ny kulør – Rose Gold. Skærmens størrelse er lig iPhone 6, og med samme skærmopløsning, der ligger på hele 1344 x 750 pixels, der giver 326 ppi (pixels per inch).

3D touch

Et af de store gennembrud med iPhone 6s er funktionen 3D Touch. Det er en ny teknologi, der ændrer og optimerer måden vi interagerer med vores touch-skærme, og det giver helt nye muligheder for udvikling af applikationer og funktionerne i disse. Teknologien startede med Force Touch på Apple Watch og den nye MacBook-trackpad (touch pad). En ny dimension af berøring og bevægelse er nemlig blevet tilgængelig med iPhone 6s. Hvor man tidligere har kunne bruge forskellige bevægelser, såsom ’swipe’ (stryg hen ad skærmen med fingeren), ’tap’ (et let tryk med fladen af for eksempel din tommelfinger, hvorved du blandt andet kan vælge at åbne en applikation eller trykke på et link i Safari) og ’pinch’ (hvor du samler eller skiller pege- og tommelfingere til at zoome ind og ud), alle bevægelser i x- og y-aksen, men med 3D Touch får du også mulighed for at arbejde i z-aksen – takket være trykfølsomhed! Nu kan din iPhone mærke hvor hårdt du trykker, og alt efter kraften vil den reagere forskelligt og give dig en hel del interaktionsmuligheder. Det fungerer ved, at Apple har indsat sensorer i enheden, der kan måle hvor hårdt du trykker. Sensorerne sidder i baggrundslyset i Retina-skærmen, så de kan måle hvor lang afstanden imellem baggrundslyset og skærmens glas er (der hvor du trykker), og derfor udløse forskellige muligheder.

3D Touch kan bruges nær alle steder på iPhone 6s. Fra din hjemmeskærm kan du trykke let på Instagram, eller en anden applikation, og en lille gennemsigtig menu vil dukke op ved applikations-ikonet med nogle genveje til funktioner inden i programmet. I Instagrams tilfælde kan dette være ’Tag billede’ eller ’Din Profil’. I din Mail-applikation vil et let tryk (et såkaldt ’peek’) på en e-mail vise et preview af beskeden, hvorefter du kan trykke hårdere (kaldet ’pop’) for at interagere med e-mailen. I Beskeder er det tidssparende muligheder, 3D Touch giver. Hvis du modtager en besked fra en ven, der spørger hvorvidt du kan ses en bestemt dato, så tryk let på datoen og din kalender vil fortælle dig om du er fri den dag. Det kræver selvfølgelig, at du benytter dig at din iPhone 6s’ kalender. Sidder du og skriver en besked, og trykker hårdt på skærmen á la ’pop’, så bliver telefonens skærm til en slags trackpad, og du kan altså køre fingeren hen på det tekststykke, du ønsker at redigere i – helt uden problemer. Udviklere har fået endnu friere tøjler når det kommer til at personificere og specialisere applikationerne, og det er også tilgængeligt for udviklere af tredjepartsapplikationer. Facebook-appen giver dig for eksempel en menu fra hjemmeskærmen, hvor du kan uploade et billede eller en video til din eller en vens væg, eller skrive en statusopdatering. Forskellige indstillinger hører naturligvis med den nye funktion, og de er at finde under Accessibility (tilgængelighed) i din iPhone 6s’ systemindstillinger. Du kan blandt andet skrue op og ned for følsomheden i 3D Touch, således det bliver perfekt i forhold til hvordan du trykker. Du får mange flere måder at trykke på, men som sædvanligt gør Apple det simpelt for dig at præcisere funktionen til bedst at virke for dig. Det er blevet meget hurtigere at få adgang til applikationernes funktioner med 3D Touch og dets genveje, så dyk ned i alle mulighederne! En del applikationer er allerede gjort 3D Touch-venlige – Instagram, Magic Piano (en klaver-applikation der udnytter trykfølsomheden til forskellige i lydniveauer når du trykker på en tangent), Dropbox (et velkendt program der gør brug af preview-funktionen når man trykker let), Pinterest og Evernote. Listen kommer til konstant at blive længere, når nuværende tilgængelige applikationer gøres up-to-date med den nyeste teknologi.

Med iPhone 6s er kameraet opgraderet til et 12-megapixel iSight-kamera – en dejlig forbedring fra sidste generations 8 megapixel, der endda muliggør videooptagning i 4k-opløsning, som er en rigtig god og skarp kvalitet. En ny fotograferingsfunktion er kaldet Live Photos (levende billeder), hvorved du kan tage nogle .gif-lignende billeder med bevægelse. Når du holder på udløserknappen i Kamera-applikationen vises et Live-ikon i toppen af skærmen, der betyder at telefonen faktisk optager film halvandet sekund før og efter, billedet er taget. Det betyder, at du får et billede af eksempelvis et ansigt, hvor baggrunden bevæger sig. Det kan give nogle rigtig lækre effekter, hvis man lærer at bruge funktionen ordentligt. Har du en iPhone 6s kan du dele dine levende billeder med folk der ejer en Apple-enhed med iOS 9 (iPhone eller iPad), WatchOS 2 (styresystemet til Apple Watch) samt OS X El Capitan (computerenhederne), altså følger Live Photos med alle de nyeste opdateringer til Apples enheder og er et forsøg på at tage teknologien og billeder til et nyt niveau – som er typisk Apple ved hver deres opdatering. Nyere, større, bedre. Facebook skulle efter sigende hoppe med på vognen, så du kan dele dine Live Photos med dine venner på internettet. Disse typer af billeder fylder dog en del mere, end normale fotografier, så vil du gerne bruge denne feature en del så overvej at købe den større iPhone 6s-model med 64- eller 128 GB frem for 16 GB.

PhoneTrade har Tilbud på iPhones idag og giver 25% i rabat på ALLE iPhones - Danmarks Billigste Pre-Owned iPhones! Se priserne her