iPhone 5C

Anmeldelse af iPhone 5C

Der er noget nyt på vej fra Apple, en ny måde at gøre tingene på, for det er ikke tidligere set, at der kommer 2 nye modeller fra Apple på en gang, nemlig Iphone 5C og Iphone 5S. Med iPhone 5C, er det første gang du ser et billigere alternativ fra Apple med det nyeste indhold – er det noget som holder – eller er det en ommer?

Du kan også læse om de andre tilgængelige modeller her – Iphone 5 og Iphone 5s.

Hvis du mangler et overblik over priser så tag et kig på vores prissammenlignings sider – Iphone 5 priserIphone 5C priser og Iphone 5s priser.

1000+x+1750+-+344921_1_clipped_rev_11000+x+1750+-+344920_1_clipped_rev_11000+x+1750+-+344922_1_clipped_rev_1

Det nye og det alternative 

Kigger du på smartphone markedet, er der mange af producenterne, som hele tiden kommer med nye modeller, og det kan være svært at følge med, for sker der bare en lille ændring, er det noget som skal laves i den nye model. Det har Apple ikke tidligere gjort, og så skete der alligevel noget, da de valgte at sende iPhone 5S og iPhone 5C på markedet på en gang.

Det kan ikke på nogen måde kaldes at overfylde markedet med nye modeller – det var blot et nyt tiltag fra Apple, der ikke var set tidligere, og derfor overraskede det også mange. Responsen har været meget delt op, for ingen forventede at der skulle komme en billigere model fra Apple, hvilket også flere steder har gjort modellen overflødig. Hvad er der ved en billig iPhone 5C, når den ikke helt ligner det Apple ellers kommer med.

Farverne er der spræl over – og i lang tid har du været vant til at se en iPhone i enten sort eller hvid, så det var bestemt også noget, der lige skulle have lov til at lande, før folk begyndte at tage det til sig. IPhone 5C og iPhone 5S har meget tilfælles med hinanden – det er ganske enkelt et faktum – hvor er det så iPhone 5C går sine egne veje – det kigger vi på nu.

Det nye ved iPhone 5C 

Det mest markante ved den nye iPhone 5C er helt sikkert coveret, der er lavet i polykarbonat, som er en meget hårdfør plastik. Det giver den samme fornemmelse som at holde ved flere Nokia Lumia modeller, der netop også har et ydre, der er lavet af polykarbonat. Udtrykket bliver aldrig super eksklusivt, og ligger et godt stykke fra det, du ellers er vant til at have, når du har en iPhone i hænderne.

Du får stadigvæk fornemmelsen af at telefonen er godt lavet, selv om det er plastik, og det er godt klaret af Apple, så den kredit skal iPhone 5C helt sikkert have.

IOS 7 er også nyt i iPhone 5C, og her er der meget godt at hente. Det er samme styresystem som sidder i iPhone 5S. Her er der en række af nye tiltag, blandt andet er det nu muligt at få en telefon, der er med til at genkende en – og ens vaner. Det gør at du har en smarthpoen, der har opdateret indholdet i forvejen, før du åbner for de forskellige apps, og du kan få en lang række af andre informationer ved at åbne notifikationscentret. Det giver et godt og gennemtænkt styresystem, der absolut fungerer rigtigt godt.

Og så er der faktisk ikke mere reelt nyt i en iPhone 5C – resten af funktionerne er ganske vist blevet opgraderet, og det er ikke med til at gøre dem nye. Vil du vide hvad der ellers er sket med iPhone 5C, skal du følge med her.

Opdateringerne til iPhone 5C 

Har du en iPhone 5, kender du stort set resten af historien om iPhone 5C, for herfra er det kun opdateringer, der er med til at gøre forskellen fra den model og til iPhone 5C. Kameraet er det samme og billederne er ikke væsentlig bedre, hvor du ved at vælge en iPhone 5S, helt sikkert vil opleve en større forskel.

Størrelsen på skærmen er også den samme, og så fås iPhone 5C kun i en størrelse – nemlig med 16 GB indbygget hukommelse. Der er ikke mulighed for at få en fingeraftrykslæser også kaldet Touch ID på iPhone 5C. Det er standard på iPhone 5S, så vil du gerne have det nyeste og bedste, så er det altså ikke iPhone 5C du skal vælge.

Batteriet er der jo både i en iPhone 5 og iPhone 5C – dog er der en forbedring af levetiden på batteriet, der sidder i 5 C’eren. Det er med til at gøre den lidt mere attraktiv end selve 5’eren, dog uden at det er en alt afgørende faktor for valget af iPhone.

Opdateringen af Apple Maps kan også mærkes, dog uden at det er lige så godt som Google Maps. Der opleves stadigvæk fejl med kortfunktionen, for Apple Maps kan stadigvæk finde på at lede en videre, selv om kortet har ført dig til den rigtige position – det er bare ikke godt nok.

Den samlede konklusion for iPhone 5C 

Der er nogle ting, som ikke altid er til at forstå, og i flere henseender må det være Apples lancering af iPhone 5C. Her bliver der hverken satset fuldt ud på high-end segmentet, de aktive eller de kameralystne. Derfor kan det også undre en, hvorfor det lige netop er blevet valgt at lancere en iPhone, der sætter sig mellem flere stole uden at lande ordentligt på en af dem.

Ser du på køerne i butikkerne, er der heller ingen tvivl om, at der er langt flere som ønsker at få en iPhone 5S i forhold  til en iPhone 5C. Ved at lancere en telefon, der ikke har et helt klart segment, og ikke er en topmodel, og kun marginal bedre end forgængeren, er der ikke så meget at komme efter – det skulle da lige være farverne med spræl i, der samtidig er i plastik, som skulle give en lyst til at investere i den.

Dit valg af iPhone 

Når du skal i gang med at finde ud af hvilken iPhone du skal have, er der ingen tvivl om at det udelukkende er dit valg. Nu har du fået grunde til både at investere i den og fundet ud af hvad det er den kommer med. Der er mulighed for at få en bedre iPhone, og har du allerede en iPhone 5, er det bedre at vente til iPhone 6 kommer i handlen.

PhoneTrade har Tilbud på iPhones idag og giver 25% i rabat på ALLE iPhones - Danmarks Billigste Pre-Owned iPhones! Se priserne her

One thought on “iPhone 5C”

Leave a Reply

Your email address will not be published.