Site icon iPhoneluppen.dk

Undgå at musikken skifter når du løber

Har du brugt din iPhone som musikafspiller på løbeturen og fundet ud af at den konstant skifter nummer? Så læs med her og se hvordan du slår denne funktion fra.

Det er smart og praktisk at bruge sin iPhone som musikafspiller uanset om det er på løbeturen eller andet, med en iPhone har du en iPod og en telefon på samme tid.

Ved at bruge din iPhone som musikafspiller behøver du altså ikke at lade telefonen ligge der hjemme når du er ude at løbe, hvorimod hvis du både har en musikafspiller og en telefon, kan det hurtigt blive irriterende at løbe rundt med begge enheder.

Hvis du har haft din iPhone med ude at løbe har du måske opdaget at den af og til skifter musik helt af sig selv, i så fald er det fordi den har en indbygget ryste funktion.

Denne funktion gør at når du ryster telefonen skifter den nummer, og dette sker selvfølgelig helt af sig selv hvis du har telefonen med ude at løbe, men heldigvis kan denne funktion deaktiveres.


Hvordan slår jeg ryste funktionen fra på min iPhone?

For at slå den ellers smart funktion fra skal du gå ind i Indstillinger -> Musik og slå ”Ryst for at blande” fra, når dette er gjort vil musikken ikke længere skifte når du motionerer.

Ønsker du at slå denne funktion til når du ikke bevæger dig lige så aktivt som når du motionerer, så går du selvfølgelig bare ind under samme sted og slår den til igen.

Hvad kan jeg ellers indstille?

Som du kan se finder du en lang række andre funktioner inde under musik indstillingerne, her kan du altså lege lidt med indstillingerne for musikken.

Bl.a. kan du indstille equalizeren til en musikgenre der passer dig bedst, du kan bare lege løs med disse indstillinger, dog anbefaler vi at du husker hvordan de stod, så du altid kan ændre det tilbage hvis du skulle fortryde.

Exit mobile version