Sådan overfører du en iso film til din iPhone

Denne guide er primært til Mac brugere som ønsker at flytte en .iso film fra deres Mac over på deres iPhone.

For at du kan flytte en film over på din iPhone skal fil formatet være korrekt, efter som iPhone kræver at formatet er .mp4 før den kan afspille filmen.

I denne guide viser vi hvordan du laver en .iso fil om til en .mp4 fil og efterfølgende hvordan du får filmen over på din iPhone, iPad eller anden iOS enhed.

Du skal kun bruge et program

Til at starte med så skal vi bruge et program der hedder Handbrake, dette program laver din .iso fil om til en .mp4 fil.

HandBrake kan hentes her.

Vi antager at du allerede har en .iso fil eller dvd rip på din Mac, er det en .iso fil skal du mounte denne, dette gør du ved at højre klikke på filen vælge “åben i” og herefter vælge DiskImageMounter, nu skulle du gerne få vist en mappe med to mapper, en Audio_TS og en Video_TS.

Det er mappen Video_TS vi skal bruge, så hold denne mappe åben i baggrunden, og åben HandBrake programmet.

Når HandBrake programmet åbner op vil du se at det allerede beder dig om at vælge den fil eller mappe du vil åbne i programmet, her skal du finde Video_TS mappen frem, den nye version af programmet understøtter også at du hiver din iso fil direkte over.

Du kan enten finde den frem manuelt via HandBrake programmet, men du kan også nøjes med at hive Video_TS mappen over i HandBrake vinduet så skulle mappen gerne blive fundet automatisk, herefter vælger du ”open”.

Hvor skal filen gemmes?

Du har nu HandBrake vinduet åben, her er der faktisk kun et par ting som du bør tjekke, Title og Desitnation og Format, ved Title tjekker du at filmen har den korrekte længde, ellers klik på menuen og vælg den korrekte.

Ved Destination vælger du hvor den færdige fil skal gemmes fx på dit skrivebord så du let kan finde den igen.

Formatet burde stå til det korrekte, men hvis ikke så tjek gerne at der står MP4 file i dette felt.

Hvis du ønsker det kan du selv lege med kvaliteten og de andre funktioner, men det er ikke nødvendigt og vi vil derfor springe dette punkt over for at gøre det så let som muligt.

Det eneste der er tilbage nu er at trykke på Start oppe i toppen af vinduet, herefter vil det typisk tage omkring 10-15 min. At konvertere en normal dvd til mp4 formatet, dette kan dog variere alt efter hvor hurtig din computer er.

handbreak

Hvordan får jeg filen over på min iPhone?

Nu skulle du gerne have en mp4 eller m4v fil liggende, du kan evt. Afspille den på computeren og tjekke at det hele virker, hvis ikke du kan afspille den direkte mangler du muligvis et codec, prøv i stedet at hent VLC afspilleren og se om du kan afspille filen her i.

Virker filen er næste trin at importere den i iTunes, dette gør du ved at åbne iTunes her vælger du Film i menuen til venstre, i dette vindue kan du trække din film ind.

Når den er færdig med at importere tilslutter du din iPhone til iTunes, hvis ikke du har sat den til automatisk at synkronisere film så skal du bare hive filmen fra Film menuen over på din iPhone som du også finder i menuen til venstre.

Herefter kan du åbne Videoer på din iPhone og afspille din film, god fornøjelse ☺

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

2 thoughts on “Sådan overfører du en iso film til din iPhone”

 1. Hey,

  Kan programmet Handbrake også bruges til andre videoer og filer, som jeg gerne vil se på min iPad / iPhone?

  Mvh. Andreas

  1. Hej Andreas,

   Det er ikke helt detaljeret hvilke filer der er understøttet, men det burde understøtte en lang række formater.

   “Most common multimedia files that libavformat and libavcodec support.
   Any DVD or Bluray-like source which is NOT copy-protected. (removal of copy protection is not supported)”

   Så der kan ikke ske noget ved at prøve 🙂

   Mvh.
   Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published.