Panzerglass til iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5C

Har du prøvet at smadre skærmen på din iPhone? Hvis svaret er ja, så ved du for frustrerende det er. Ikke nok med at det er irreterende at man ikke kan udnytte sin iPhone optimalt, så er det også hamrende dyrt. Det er netop derfor du skal bruge panzerglass!
Hvis uheldet allerede er ude og du har smadret din iPhone, så tag et kig på vores reparations guide hvor du kan spare en masse penge.

PanzerglassVi har skrevet denne guide fordi vi oplever at få rigtig mange beskeder fra vores frustrerede brugere som ved et uheld er kommet til at smadre deres skærm.

Vi har derfor valgt at lavet en kort artikel som beskriver de 3 vigtigste fordele der er ved at benytte Panzerglass og svar på nogle at de spørgsmål vi har fået omkring glasset.

Tip: De 2 nye iPhones har langt stærkere glas, du kan se priserne her – iPhone 6 og iPhone 6 plus.

3 grunde til at vælge Panzerglass

1. Det er utrolig billigt og koster kun 1/6 del af hvad det koster at få skiftet skærm. (Det kan købes hos phonetrade for 99 kr.)

2. Du slipper for at konstant bekymre dig om de iPhone ligger hvor den skal, så du ikke taber den.

3. Den er let at tage af og på.

Her kan du se en video som viser hvad glasset kan holde til

Fakta om Panzerglass

Hvor meget fylder panzerglass?

Glasset er 0,4 mm tykt og man mærker derfor stort set ikke at man har det på.

Ødelægger det følsomheden i min skærm?

Panzerglass er har på bagsiden en stærk silikone belægning, som klæber sig helt tæt til din skærm og ikke ændre på følsomheden på din touch skærm.

Hvad beskytter panzerglass imod?

Glasset beskytter mod alle former for slag mod skærmen, derudover er glasset også meget svært at ridse. Det betyder at du ikke skal skifte det hele tiden på grund af at glasset konstant er ridset.

Derudover har Panzerglass en fedt afvisende belægning som sørger for at der ikke kommer fedt pletter og snavs på din skærm.

Hvad sker der når glasset går i stykker?

Panzerglass er lavet med det som kaldes anti-shatter film. Hvilket betyder at hvis din skærm skulle få et voldsomt slag så glasset smadre, så vil skærmen for klæbe sammen og altså ikke blive til en masse små stykker glas. Dette er en utrolig vigtig ting, ved Panzerglass da sikre dig at det eneste der går i stykke ved et evt. uheld er glasset. Glasset er desuden utrolig let at få din iPhone igen hvis det går i stykker.

Hvad koster panzerglass?

Prisen er pt. rimelig fast og ligger på 199 kr. til iPhone 5/5s/5c.

Glasset kan blandt andet købes hos phonetrade.dk

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

One thought on “Panzerglass til iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5C”

 1. NICE TO KNOW

  Kan kun bakke op om det er en god ide at investere i et sikkerheds glas til sin Smartphone.

  Her er dog nogle ting man lige skal være OBS på og vide inden man køber glasset.

  Lad mig prøve at liste dem her:

  1: Man skal se glasset som en extra beskyttelse og ikke som om “nu er min Smartphone / iPhone sikret for good”. Glasset er til for at man ikke for ridser og ødelagt skærm. Glasset er 9 gange stærkere end normal glas og hæfter fast med silikone så det gør det nemt at ligge på og tage af igen. Glasset vil gå i stykker over tid, men det vil din skærm ikke.

  2: Det er et laminat glas der bestående af fire lag, hvoraf et af lagene er en kemisk behandlet glasplade. Det gør den stærk og fleksibel, og den kan bøje en vis grænse, men hvis du bøjer det for meget eller lægge for meget pres på det vil den flække i små stykker.

  3: Jeg har solgt disse glas i snart 2 år under navnet Bulletproof Screen Protector. Vi anbefaler altid vores kunder at der sætter en “bumper” på for at give den optimale beskyttelse da kanterne er det svageste punkt.

  4: Man skal lige være obs på der findes mange dårlige kopier på marked hvor glasset splinter i hænderne. Vi produceret dem af høj kvalitet og kig også på hvad tykkelse glasset er. Der findes i 05, 0,4 og 0,3mm glas som vi sælger. De har alle samme hårdhed og det er jo smag og behag med tykkelsen. Fordelen ved de kun er 0,3mm er at man kan finde mange bumper / cover som så dækker glas kanterne. Det gør at glasset holder længere.

  5: Se også efter hvad der følger med af “home knapper” Vi har f.eks. valgt at sælge smuk stål knap som også er 0,3mm og det gør at hullet ved home knappen både kommer til at se lækker ud og rar at rører ved.

  Håber disse input gav en bredere forståelse af glasset og hvad man skal kigge efter.

  Vi kalder det “Bulletproof Screen Protector”
  – innovative beskyttelses teknologi, der gør det smukt, at være praktisk

Leave a Reply

Your email address will not be published.