Panserglas Iphone 6s – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

køb et panserglas før skaden er sket

Det er først for sent når skaden er sket – og en ny skærm (se priser her) til din iPad eller iPhone koster en hel del mere end beskyttelsesglas. Vi vil til enhver tid opfordre vores kunder til at gøre sig selv den tjeneste, at investere i skærmbeskyttelse til fronten. Panserglas til din iPhone er den nok bedste sikkerhed man kan give selv imod de mest umiddelbare slag, ridser og almen slitage.

iPhone 6 beskyttelse kan i sidste ende være en god investering. Hvis du passer godt på din telefon, så kan dens levetid blive forlænget med flere år. Desuden har du oftest mulighed for at sælge din telefon igen, hvis du vælger at købe iPhone 6 beskyttelse. Her på siden finder du et stort udvalg af iPhone 6 beskyttelsesfilm og anden skærmbeskyttelse, så du kan passe ekstra godt på din iPhone 6 og dens skærm.

Sådan beskytter du bedst din iPhone 6 skærm

Din iPhone 6 bliver sikkert udsat for lidt af hvert, og derfor kan der let opstå små ridser og skrammer i den store og flotte 4.7″ skærm, din iPhone 6 har fra fabrikken. Derfor er det en fremragende idé at investere i en god skærmbeskytter, så du opnår optimal beskyttelse og sikring af den måske vigtigste del af din iPhone 6, skærmen.

Vores beskyttelsesglas er lavet ud fra japanske hårdhedsprincipper og har en tykkelse på 0,01-0,33mm afhængigt af modellen. Glassene er 99% transparente og fuldstændigt touch følsomme. Vores pakkeløsning indeholder beskyttelsesglas, renseservietter, microfiber klud og støvfjerner med en letforståelig brugsanvisning, så du selv kan montere dit Panserglas – og ellers gør vi det gerne for dig.

Funktioner:

Gennemsigtigt, stærk og robust overflade, som holder skærmen ren og fri fra ridser

Fedtafvisende film, som nemt kan rengøres og forhindrer fingeraftryk

Bagside dækket af silikone for en nem montering

Kan nemt installeres uden snavs og luftbobler mellem displayet og beskyttelsesfilmen

Utrolig tyndt med en bredde på kun 0,3 mm

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.