Site icon iPhoneluppen.dk

iPhone 4 eller 4S?

Er du i tvivl om du skal vælge den nye iPhone 4S eller den gamle iPhone 4? Og hvad er forskellen egentligt på de to modeller?

Hvis du går med tanken om at købe en ny iPhone, men stadig ikke har fundet ud af hvilken model det skal være så kig med her.

Den nye iPhone 4S kan det samme som den gamle iPhone 4, men da det jo er den nye iPhone kan den selvfølgelig også lidt mere, men er det nok til at du bør vælge den?

Hvad er forskellen på den nye iPhone 4S og den gamle iPhone 4?

I forhold til den gamle iPhone 4, er den nye blevet opgraderet på flere forskellige måder.

Den gamle iPhone 4 kører med en A4 chip, hvor den nye iPhone 4S kører med en Dual-Core A5 chip, bl.a. den samme som sidder i iPad 2.

4S’eren vejer 3 gram mere end den gamle iPhone 4, altså ikke noget som du kan mærke.

Det mest populære ved iPhone 4S må nok siges at være Siri funktionen, hvis du endnu ikke har hørt om denne funktion, så er den kort sagt din nye personlige assistent.

Du kan altså tale til din telefon, få den til at sætte din alarm, skrive en besked, tjekke vejret, ringe op og meget mere.

Nu tænker du nok at denne funktion havde Nokia os i deres gamle modeller, ja konceptet er det samme, bortset fra at Siri rent faktisk fungerer i langt de fleste tilfælde genkender den rent faktisk det du siger.

I den nye iPhone 4S får du også et 8 MP kamera med ansigtsgenkendelse, hvor den gamle iPhone 4 kun har 5 MP og ingen ansigtsgenkendelse.

Med 4S’eren kan du optage video i 1080p, hvor den gamle kun er 720p.
Du får Bluetooth 4.0 frem for 2.1 som den gamle er bygget med.

Som eneste minus er standby tiden på den nye 4S’er som ligger på 200 timer, hvor den gamle iPhone 4 har 300 timer.

Skal jeg vælge en ny iPhone 4S eller den gamle?

Vores konklusion er at hvis du allerede har en iPhone 4, vil det ikke være pengene værd at købe den nye iPhone 4S.

Men hvis du endnu ikke har en iPhone vil vi helt klart anbefale dig at købe iPhone 4S da Siri funktionen er en rigtig sjov funktion som er alle pengene værd, og samtidig får du et bedre kamera.

Er du stadig i tvivl om hvilken iPhone du skal vælge eller har du spørgsmål? Så skriv en kommentar her eller på vores Facebook side.

Exit mobile version