Site icon iPhoneluppen.dk

iPhone sportsarmbånd – Se de bedste modeller her

Er du begyndt at løbe, eller har du en plan om at komme i gang indenfor en overskuelig fremtid, så er du måske ved at forberede dig med både løbesko og tøjet, der matcher til. Med god motion kan du undgå at ryge i slankepille fælden og istedet tabe dig naturligt. 

Men har du overvejet også at anskaffe dig et iPhone sportsarmbånd, så du med lethed kan løbe og høre musik samtidig, uden at du skal rende med telefonen i lommen eller i hånden?

Et iPhone sportsarmbånd er også ideelt til dig, der benytter en eller flere apps til din træning. Det kan være med løbe apps som Endomondo eller distancemålere, som snakker eller bipper, hver gang du skal skrue op eller ned for tempoet.

iPhone 6 Belkin Sport-Fit Armbånd

Med et iPhone 6 Belkin Sport-Fit Armbånd er du sikret en af de mest populære modeller på markedet. Det er ikke kun med til at beskytte din telefon, mens du træner. Det er også ekstremt behageligt at bruge.

Vælger du dette armbånd, kommer du ikke til at kæmpe med irritationer. Det kan du være sikker på.

Pris 109 kr.

Se produktet hos forhandleren her

 

iPhone 6 Sport Gym Armbånd

Vil du have et godt iPhone sportsarmbånd, så kan Sport Gym armbåndet også være en mulighed. Her får du et tykkere og blødere design, som gør det behageligt at bære rundt på telefonen under træningen.

Der er nem adgang til høretelefonerne, velcro-remmen kan nemt justeres efter behov, og den gennemsigtige skærmbeskyttelse gør, at du kan benytte mobilen, selvom den er inde i armbåndet.

En anden fordel ved lige netop dette sportsarmbånd er, at der også er plads til din nøgle, så du ikke skal slæbe hele nøglebundtet med i lommen og rasle højlydt hver eneste gang, du passerer en fodgænger. Her kan nøglen nemt ligge i armbåndet, så du kan komme ind igen, når du kommer hjem.

Pris 69 kr.

Se modellen hos forhandleren her

 

iPhone 6 Belkin Slim-Fit Plus Armbånd

Med dette iPhone 6 Belkim Slim-Fit Plus armbånd kommer du næsten ikke til at lægge mærke til, at du har armbåndet på, når du først kommer i gang med at træne.

Armbåndet er bygget af åndbart materiale, som gør det perfekt til en god og hård omgang træning eller en lang løbetur. Med refleksstriberne på siden er det også oplagt tage på i de mørke aften- eller morgentimer, hvor sikkerheden trods alt spiller en rolle. Dette armbånd passer perfekt til enhver løber med en iPhone 6.

Pris 149 kr.

Køb produktet her

iPhone 6 iGadgitz Anti-Slip Sports Jogging Armbånd

Med dette lækre iGadgitz Anti-Slip Sports Jogging armbånd får du et armbånd, der er specialbygget til netop iPhone 6 telefonen. Det kan dog ikke benyttes, hvis du har telefonen i et cover eller en taske, men er det ikke tilfældet, så er den oplagt.

Touch skærmen på armbåndet er muligt at bruge, hvis du vil skifte nummer eller skal sende en sms undervejs på turen. Det er fremstillet i det lækre neopren materiale, som gør det behageligt for huden at være i kontakt med. Skulle det almindelig mål ikke passe til din arm, kan man forlænge med en iGadgitz forlængerstrop.

Pris 109 kr.

Køb produktet hos forhandleren her

Baseus Sportsarmbånd

Har du en iPhone 5S og ikke en iPhone 6, så kan du ikke benytte dig af en af de forrige modeller på listen. Til gengæld er dette armbånd en mulighed for dig. Det flotte Baseus sportsarmbånd passer nemlig til en iPhone 5S samt flere andre modeller, hvilket gør armbåndet oplagt til familier med flere løbere og forskellige mobiler.

Mobilen er beskyttet under hele træningen, og du kan nemt opbevare enten en nøgle eller mønter i den indbyggede lomme, hvilket kan være yderst praktisk, hvis man skal købe en flaske vand undervejs eller bare gerne vil kunne komme ind i sin bolig igen, når man afslutter turen.

Pris 203 kr.

Køb det her

iPhone 6 Incipio Performance Armbånd

Incipio Performance armbåndet er produceret i et slidstærkt, åndbart og svedtransporterende materiale, som gør det oplagt til en heftig omgang træning. Her kan du få pulsen op, uden at skulle bekymre dig om armbåndet undervejs.

Dette armbånd kan tåle at blive maskinvasket, hvilket kan være en god ide, når man har haft det på til en sveddryppende træningstime. Designet er enkelt og lækkert, og det pryder enhver overarm, det kommer på.

Så har du endnu ikke fundet dig dit iPhone sportsarmbånd, er der rigeligt med muligheder her på denne liste.

Pris 199 kr.

Køb hos forhandleren her

 

Exit mobile version