Site icon iPhoneluppen.dk

iPhone reparation – Hvad skal du vælge?

Smadret iPhone 5sSelv om en iPhone er en rigtig lækker telefon på mange punkter, så er holdbarhed altså ikke en af de punkter. Stort set alle som har ejet eller ejer en iPhone har oplevet at få en skade. Hvilket man godt kan se på gadebilledet i diverse danske storbyer, da der stort set er en iPhone reparatør på hvert gadehjørne.

Iphone reparation – hvad skal du vælge?

De 3 hyppigste iPhone skader

  1. Displayet (Forsiden) er meget udsat for slag og er klart den skade som bliver repareret oftest. Dette skyldes nok også at dette er den mest belastende fejl at have på sin iPhone.
  2. Home knappen bliver ofte sløv hvis man bruger sin iPhone meget eller trykker for hårdt.
  3. Bagpanelet er lige som displayet meget udsat og får ofte skader. Dog er der blevet en del færre skader det sidste stykke tid fordi iPhone 5s har en mere robust bagside.

Der er ikke noget være end at komme til at ødelægge sin iPhone, men hvad gør man når uheldet er ude?

Vi vil i denne artikel give dig et overblik over hvilke muligheder du har og hvor du kan spare penge når du skal have lavet din iPhone.

  1. Du kan gøre det selv?

Det kan være utrolig dyrt at beskadige sin iPhone, men når uheldet er ude så kan man spare en del penge hvis man er lidt fix på fingrene.

Priserne for reservedele er nemlig ofte kun 50-70% af den pris man betaler hos en reparatør.

My-trendyphone.dk har et stort udvalg af reservedele og er ofte billigst.

Der findes et hav af guide på nettet som viser dig detaljeret hvordan man skifter alle de forskellige ting på ens iPhone.

Her er et eksempel på en som viser hvordan man skifter en skærm på en iPhone 5s.


På den amerikanske side Ifixit kan du finde reparations hjælpe guides.

  1. Du kan betale og få professionel hjælp

Som tidligere nævnt så findes der i dag et hav butikker både i diverse byer, men også på nettet er der et en masse forskellige reparatører at finde.

Det er en god idé at tjekke priserne hos de forskellige udbydere, da de kan svinge ret meget.

Priserne kan svinge med helt op til en forskel på 1000 kr. på en ny skærm, så det klart værd at investere en smule tid i at finde den billigste.

Det er dog meget vigtigt at man sikre sig at det er originale dele som bliver brugt da uægte dele kan skade din telefon. Så er du i tvivl eller fremgår det ikke på reparatørens hjemmeside, så ring og sikre dig at det benytte originale dele.

  1. Tag til Sverige og spar 50%

Har du besluttet dig for at få lavet din iPhone, men kunne du godt tænke dig at betale mindre. Så skal du overveje at tage til Sverige, da priserne er op til 50% billigere end i Danmark. Så skal du have skiftet din skærm kan du få det gjort til omkring 700 SEK. Hvis man tager med DSB kan man få en 24 timers billet for omkring 160 kr. Men andre ord kan man få en lille tur ud af det og stadig spare en del penge, hvis man vælger svensk reparatør frem for en dansk.

 

Har du nogle tips til hvordan man kan spare penge på iPhone reparation, så skriv endelig en kommentar i feltet herunder

Exit mobile version