Site icon iPhoneluppen.dk

iPhone opladning første gang

Hvordan skal jeg oplade min iPhone første gang? Dette spørgsmål stiller mange, læs med her og få svaret. Vi får løbende spørgsmål om hvordan man bedst muligt oplader sin iPhone, rigtig mange tror desværre stadig at det er bedst at aflade telefonen helt og oplade den helt hver gang den skal oplades. Dette er dog langt fra tilfældet, denne metode blev brugt før i tiden typisk ved ældre nikkel batterier, som netop helt korrekt skulle behandles på denne måde for at opnå en længere levetid. Men den nyere batteri standard kaldes også Lithium batterier, disse batterier er for det første lettere og så er de mere fleksible og yder bedre end de gamle nikkel batterier.

Hvordan skal jeg oplade min iPhone?

Efter som bl.a. iPhones er udstyret med et Lithium batteri skal du ikke længere aflade det helt før du kan oplade det, faktisk har batteriet slet ikke godt af at blive afladt helt. Derimod kan du blot sætte den til opladeren når det passer dig, rigtig mange sætter deres iPhone i opladeren inden de går i seng og næste morgen er den klar til brug igen. Før i tiden var det vigtigt at man ikke ”overopladet” sine batterier, men med disse nyere batterier kan du sagtens have din iPhone siddende i opladeren hele dagen hvis du ønsker dette.

Hvor lang tid tager det at oplade sin iPhone?

Det kommer helt an på om du bruger din iPhone eller om den bare ligger på standby imens den oplader, men Lithium batterier er designet til at oplade hurtigt op til de første 80% hvorefter det kan tage næsten lige så lang tid at oplade de sidste 20% Præcis hvor lang tid det tager at oplade din iPhone kan altså variere lidt, men er dit batteri løbet helt tørt for strøm kan du typiske regne med en 4 timer. Men som tommelfingerregel er det altid en god idé at lade din iPhone ligge til opladning natten over, så er du i hvert falde sikker på at den er fuldt opladt.

Du kan bruge din iPhone med det samme

Har du lige fået en ny iPhone kan du derfor sagtens tage den i brug med det samme. Evt. Kan du sætte den til opladeren når du leger med den, og skal du ud af døren kan du sagtens tage den med selvom den ikke er fuldt opladt.
Har du læst: Få længere batteritid på din iPhone?

Exit mobile version