Site icon iPhoneluppen.dk

iPhone konferenceopkald

iPhone konferenceopkald

Hvordan laver jeg konferenceopkald med en iPhone?
Har du undret dig over hvordan du tilføjer flere personer til samme samtale, så er det et konferenceopkald du skal bruge.

Helt tilbage fra de gamle Nokia modeller har man kunne lave konferenceopkald, men efter smartphonen kom ind i billedet blev denne funktion en glemt lidt.

Det kan der være flere grunde til, bl.a. alle de nye smart funktioner, de mange apps mm. Men derfor kan der stadig være brug for et konferenceopkald i ny og næ hvis man er flere personer der skal aftale et eller andet.

I stedet for at ringe frem og tilbage mellem flere personer for at fortælle det samme, så kan du med fordel benytte et konference opkald, aftaler og koordinering bliver altså en del nemmere på denne måde.

Hvordan gør jeg?

Før du kan foretage et konferenceopkald kræver det at du er har en samtale kørende, følg guiden her:

 

1. Ring op til en person der skal deltage i samtalen, når du har fået kontakt til personen trykker du på ”tilføj person” for at tilføje endnu en til samtalen.

Her skal du være opmærksom på at den person du allerede har forbindelse til vil blive sat på hold imens du ringer op til den anden person, og først i næste trin vil i alle være i samme samtale.


Billederne stammer fra comon.dk

2. Vælg den person der skal tilføjes samtalen, når du har fået kontakt med den nye person skal du vælge ”komb. Opkald”

 

3. Ønsker du at tilføje flere til samtalen følger du bare de første to trin igen.

 

Bemærk at hvis ovenstående ikke virker, skyldes det højest sandsynligt at dit teleselskab har blokeret for konferenceopkald.

Exit mobile version