Site icon iPhoneluppen.dk

Iphone holder til bil – Se de 5 bedste løsninger her

Bruger du din iPhone i bilen som GPS, samtale anlæg eller noget helt tredje, så kan det var utrolig praktisk at have en holde så man har begge hænder fri til at køre bil og så slipper man samtidig for at få en masse bøder. Vi har kigget på udvalget på det danske marked og fundet de 5 bedste iPhone holdere til din bil
 

Her er de 5 bedste iPhone holdere til bil

Nedenfor har vi samlet de bedste iphone holdere til bil så du kan holde øje med din GPS på telefonen, snakke og lignende håndfri og så du slipper for at telefonen ender ved dine fødder. Disse iphone holdere til bilen er ideelle til enhver der skal bruge sin telefon under kørslen.

  1. GripGo NanoPad Bilholder

Pris 119 kr. hos Coolstuff.dk

Dette er klart den smarteste holder på markedet pt. Denne iPhone holder er lavet med en nano plade, der består af 1000 små nanosugekopper, som holder din iPhone fast når du sætte den på pladen og slippe den igen når du tager den væk fra pladen. Dette er grunden til at den er langt smartere end de andre modeller som ofte kræver at man sætte sin iPhone ned i en form for kasser som man så spænder fast omkring sin iPhone. Alt dette slippe man for med denne geniale bilholder.

Holder sidder fast med en stor sugekop og skal side på forruden.

Hvis holder bliver snavset og ikke klæber nok, er den utrolig let at rengøre. Du skyller blot overfladen med sugekopper grundt og så virker holderen igen optimalt.

Vær dog opmærksom på at frost kan påvirke sugekoppernes ydeevne og det kan derfor være smart at tage den med ind om vinteren.

Hvilke modeller passer holderen til:

Passer til alle iPhones

  1. Basic Swan Bird iPhone Bilholder

Pris 169 kr. hos Iphonegadget.dk

Dette er også et rigtig godt bud på en iPhone holder til bilen, da en stærk klemmen holder din iPhone. Dette betyder nemlig ikke at din iPhone er låst fast i en position, da hovedet på holderen kan dreje 360 grader og justeres så den sidder lige hvor den skal.

Denne holder sidder lige som de fleste andre holdere også fast på forruden med en sugekop.

Hvilke modeller passer holderen til:

Passer til alle iPhones

  1. Anti-slip pad

Pris 39 kr. hos coolstuff.dk

Dette er klart det billigste alternativ, men også det mindst sikre.

Den er dog utrolig let og montere, samt fungere også som holder af til andre ting i din bil såsom nøgler, briller og andre små ting. Denne løsninger virker bedst hvis man ikke skal trykke på din iPhone, da du ikke kan være sikker på at den holder fast på din iPhone hvis du trykker på den.

Denne holder skal sætte på instrumentbrættet.

Hvilke modeller passer holderen til:

Passer til alle iPhones

  1. Puro In-Car holder

Pris 189 kr. hos Gearspot.dk

Denne holde er dejlig stabil og sidder som den skal. Der er ikke så mange forskellige indstillings muligheder med denne holder, men det gør ikke så meget, da de fleste alligevel vælge en rimelig standard indstilling præcis som denne. Du kan dog indstille holde til både at holde vandret og lodret.

Alt i alt en rigtig god og robust holder, til de personer som bare vil have en robust holder som bare virker.

Dette er endnu en holder som skal sidde fast på forruden med en sugekop.

Hvilke modeller passer holderen til:

Passer til iPhone 5, iPhone 5s og iPhone 5c.

  1. Arkon Dash Mount

Pris 269 kr. hos iPhonegadget.dk

Denne holder er lidt anderledes end de fleste andre iPhone holdere, den giver dig nemlig muligheden for at sætte holderen fast på instrumentbrættet med en speciel holder eller i forruden med en sugekop som de fleste andre modeller. At sætte holderen på instrument brættet er der nogle fordele ved. En af fordelene er at den ikke skærmer for ens udsyn når man kører, hvilket man må sige er ret væsentligt. Hovedet på holderen kan rotere 360 grader og giver altså maksimal fleksibilitet.

Denne holder kost lidt mere end de andre modeller men giver altså også maksimal fleksibilitet.

Hvilke modeller passer holderen til:

Passer til alle iPhones

Mobilholder til iphone

Når du skal bruge din iphone under kørsel, så er det ulovligt og ikke mindst farligt at sidde med den i hånden. Derfor er en mobilholder perfekt til at sikre at du kører mere sikkert og derudover så er det en kæmpe fordel at du kan se din GPS når du har den i mobilholderen. Vi håber at du har fundet den rette mobilholder til din iphone på denne liste.

Læs også vores artikel om iPhone 11

Exit mobile version