Site icon iPhoneluppen.dk

Iphone Gadgets – Til en sjovere hverdag

Den moderne verden omfavner dagligt teknologisk udvikling, der simpelt hen forbedrer livskvaliteten. Fra almindelige husholdningsartikler som vaskemaskiner, støvsugere og endda personlige ting som mobiltelefoner og computere, er verden ganske enkelt blevet mere forfinet i sin evne til at forbedre menneskers livsstil og deres levebrød gennem kontinuerlig brug af teknologi. Internettet har været et af de immaterielle, teknologiske fremskridt der har revolutioneret på globalt plan og givet alle samfund mulighed for at værdsætte hinanden på tværs af geografiske horisonter. Før kunne man oftest kun komme på internettet, via en computer der var forbundet til en server.

Læs også vores artikel om iPad covers

Men nu kan man få adgang til internettet sådan cirka alle steder i verden, blot ved at bruge et stykke håndholdt teknologi som eksempelvis din mobiltelefon. Et eksempel på en sådan er en iPhone, der er en Smartphone som er designet til at give brugeren mulighed for både at bruge telefon og internet service på samme enhed. iPhone blev modtagetafforbrugerne med åbne arme, selvom den ikke havde teknikken til at brugeren kunne anvende den til at underholde sig selv med. Sideløbende med udviklingen af at kunne udnytte Smartphonen inden for næsten alle erhvervsmæssige og private sektorer på markedet, er iPhone gadgets også blevet udviklet og kan klassificeres som værende enten hardware eller software gadgets. iPhone gadgets bliver fremstillet for at innovere livets komforter på næsten alle tænkelige måder.

Eksempelvis hjælper spil applikationer ganske simpelt online spillere til at nyde deres hobby i deres fritid og samtidig have privilegiet at kunne have deres tidligere resultater klar til den næste gang de spiller. Andre gadgets bliver brugt til personlige ting, såsom at holde øje med sit helbred, podcasts, boglæser applikationer og så videre.

De smarteste iPhone gadgets på markedet lige nu, inkluderer:

1. Vooni CityRocker

Pris 1295 kr. hos Coolstuff.dk

Dette er en iPhonegadget der også kan bruges til iPad, iPod og Android. Det er en transportabel højtaler der kan streame musik trådløst fra enheder tilsluttet via Bluetooth. Det er en transportabel enhed i stor størrelse, udstyret med en digital AM/FM radio. Du kan simpelthen danse til dine bedste rytmer eller sange på stedet, uden at skulle vente på at komme hjem først.

2. Parret AR. Drone 2.0

Pris 2499 kr. hos Coolstuff.dk

Dette er en fed iPhonegadget der vil forsyne dig og dine venner med en fabelagtig oplevelse ved at flyve med den avancerede radiokontrollerede quadcopter. Ulig de traditionelle stykker legetøj af denne type, kan du ganske enkelt give dine direkte instruktioner gennem helikopterens applikation og se den flyve den længst mulige distance og stadig vende tilbage til sin destination som instrueret. Udstyret med to indbyggede kameraer, sørger Parrot AR. Drone 2.0 for at du kan nyde sceneriet fra dens flyveture uden du behøver at være i nærheden af den og det bedste ved de to kameraer er at du kan optage videoklip med dine oplevelser.

3. Fitbit One – traning partner

Pris 749 kr. hos Coolstuff.dk

Dette er et automatisk designet apparat der simpelthen vil løfte dine interesser i at føre en sundere livsstil til et nyt niveau. Uanset om du søger at komme i form, få bedre søvn og synkronisere din generelle helbredstilstand, klarer Fitbit det automatisk. Det bedste ved at bruge denne gadget er dens fleksibilitet; du kan bruge den dag og nat uden at bekymre dig om den løber tør for strøm. Den er designet til at klare opgaver som:
– Holde øje med din søvnaktivitet. Alt hvad du skal gøre er at have den rundt om dit håndled og så slappe af og falde i søvn. Næste morgen vil du have en detaljeret rapport over hvordan du har sovet natten igennem. Ting som at vågne flere gange i løbet af natten vil blive noteret så vel som dine søvnmønstre.

– Spore dine daglige rutiner. Mens du går, sporer denne lille gadget din distance og din hastighed. Selv hvis du går op af trapper vil den rapportere om hvor meget fedt/ mange kalorier du har forbrændt i processen.

– Den vil hjælpe dig med at få en frisk start på dagen ved at vække dig med en lydløs alarm, som ikke engang din partner vil blive forstyrret af. Det er effektivt og ikke irriterende, eftersom den ikke laver en høj lyd til at starte din dag på.
– Den vil hjælpe dig med at kortlægge din fitness hver dag så du får et klart og indsigtsfuldt overblik over dit helbred hver dag.

– Leverer informationen enten via din computer eller din Smartphone alt efter hvad du opsætter den til.

4. Withings Blood Preassure Monitor Bluetooth

Pris 1249 kr. hos Coolstuff.dk

Dette er et rigtig godt apparat, til at pleje din sundhed, som du kan bruge som en iPhonegadget til at måle dit blodtryk. Med den tilhørende applikation kan du, når du får Withings Blood Preassure Monitor, holde øje med dit blodtryk, da den måler det automatisk. Du kan købe enten den trådløse applikation eller health mate applikationen der kræver et 30 pin stik for at blive tilsluttet.

5. Sphero Mini fjernstyret robotbold

Pris 459 kr. hos Coolstuff.dk

Sphero er et af de mest moderne stykker legetøj inden for iPhone gadgets der findes på markedet. Den er nem at styre og tilbyder en begivenhedsrig leg da den bevæger sig med op til 2 meter i sekundet. Uanset om du køber den til dig selv, eller dine børn, vil dine oplevelser med at lege med denne iPhonegadget, gøre det at lege med legetøj mere sjovt of spændende. Med et nydeligt skiftende lys i klare LED farver, vil du finde dette stykke legetøj værende mere funktionelt end andre traditionelle racerbils modeller. Den lades nemt op gennem induktion og er en fleksibel, brugervenlig gadget, der kan bruges med Apple enheder såvel som Android enheder.

En af de største fordele ved at udstyre dig selv med en iPhone er det store udvalg af teknologi inden for både hardware og software, der kan udnyttes sammen med din iPhone.

Exit mobile version