Site icon iPhoneluppen.dk

Sandheden bag om det kan betale sig at købe en iPhone 4S uden abonnement

Overvejer du at købe iPhone 4S, og hører du til den generation der altid har købt telefonerne uden abonnement så læs med her.

Før i tiden kunne det stort set altid bedst betale sig at købe sin iPhone uden abonnement. Dette har dog generelt ændret sig og det gælder ikke kun ved iPhones.

Jeg selv købte også altid mobiler uden abonnement da jeg ikke gad at binde mig, så ville jeg hellere betale lidt mere og her og nu og få en telefon der kunne køre videre på mit billige abonnement.

Dette har dog ændret sig væsentligt, som det er nu har teleselskaberne fundet ud af, at hvis de skal tjene penge, skal de finde en bedre løsning.

Både Call Me og Telia sælger iPhone 4S uden binding og med mulighed for afbetaling

Hos Call Me og Telia kan du købe din iPhone uden binding. Du tilmelder dig stadig til én måneds abonnement, men dette kan du afmelde igen kort tid efter.

Ved at købe din iPhone 4S hos et teleselskab får du mulighed for at afbetale beløbet over 6-24 måneder. For mange er dette en fordel, da det kan være mange penge at betale over 4.000 kr. på én gang.

Hvis du ser vores prisoversigt over priser over iPhone 4S med abonnement, så vil du også kunne se, at Call Me er en af de billigste teleselskaber. Derudover tilbyder de også nogle gode mobilabonnementer, så prisen hvis du bliver hos dem ikke behøver være for høj. Dette er dog op til dig selv at beslutte.

Her kan du købe en iPhone 4S uden abonnement

Du kan blandt andet købe en iPhone 4S uden abonnement disse steder:

De er allesammen udmærkede steder at købe elektronik, men kan det virkelig betale sig at købe uden abonnement?

Tankerne bag om det kan betale sig at købe uden abonnement

Når du vil have en iPhone 4S kan det i nogle tilfælde bedst betale sig at købe telefonen med abonnement. Dette skyldes bl.a. at teleselskaberne sætter prisen så langt ned på selve iPhonen at de faktisk ofte taber penge på den, men regner med at tjene pengene ind på abonnementet efterfølgende.

Beholder du kun dette abonnement i 6 måneder taber teleselskabet ofte penge på dig, men er du en af de mere trofaste kunder der bliver ved teleselskabet i flere år så vil de tjene pengene ind igen, og det er denne strategi mange teleselskaber er begyndt at køre med.

Dvs. når du køber en iPhone 4S med abonnement så får du en langt billigere telefonpris end hvis du skulle købe den uden, og samtidig får du forbrug med i prisen.

Selve slutprisen for 6 måneder bliver ofte lige omkring det samme som hvis du køber telefonen uden abonnement.

Den eneste forskel er bare at hvis du vælger med abonnement har du ganske vist bundet dig i 6 måneder, men til gengæld inkluderer de 6 måneder også dit forbrug.

Exit mobile version