Site icon iPhoneluppen.dk

Hvordan overfører jeg billeder fra iPhone til Mac?

Hvordan overfører jeg billeder fra iPhone til Mac?

Er du ejer af en iPhone og en Mac uanset om det er bærbar eller stationær, så har du måske undret dig over hvordan du flytter dine billeder over på computeren, se forklaringen her.

Der findes flere forskellige metoder til at overføre billeder fra en iPhone og til en Mac computer, bl.a. er der lavet et hav af programmer som bl.a. kan overføre billeder fra iPhone til Mac.

Men der er slet ikke grund til at købe et program til denne opgave, hvis det eneste du skal er at overføre dine billeder til computeren, så har Mac nemlig et indbygget program der klarer denne opgave hurtigt og enkelt.

Programmet hedder Billedoverførsel eller Image Capture hvis sproget på din Mac er engelsk, måske ved du selv hvor programmet ligger, men ellers kan du benytte Spotlight søgefeltet til at finde programmet.

Hvordan gør jeg?

 

Tilslut din iPhone til computeren, hvis den kommer frem med iTunes eller andre ting så bare luk eller minimer dem, de er ikke vigtige lige nu.

Når din iPhone er tilsluttet vælger du luppen oppe i højre hjørne og skriver billedoverførsel, så skulle den gerne finde billedoverførsel programmet, du kan også trykke CMD+Space, så vil søge feltet automatisk komme frem så du bare skal skrive billedoverførsel og trykke enter.

I billedoverførsel programmet vil du se din iPhone ude i venstre side under Enheder, marker den og dine billeder og videoer vil blive vist i højre side.

Her skal du først og fremmest være opmærksom på ”Importer til:” det er nemlig her du bestemmer hvor billederne skal gemmes på din computer.

Du kan enten vælge at importere alle billederne, eller du kan vælge nogle få, hvis du kun ønsker at gemme nogle bestemte billeder på computeren skal du holde CMD nede og trykke på de billeder du ønsker skal kopieres over.

De billeder du trykker på skulle gerne blive markeret, når du har markeret alle de billeder du vil have kopieret til computeren så trykker du bare på importer, og billederne vil nu blive flyttet over i mappen som du tidligere har valgt.

 

Exit mobile version