Site icon iPhoneluppen.dk

Hvor meget plads har jeg brug for?

Er du i tvivl om en iPhone på 64GB passer til dig eller om du skal vælge en anden iPhone model med mindre plads, så læs med her.

Som du sikkert allerede ved så er 64GB den største model inden for iPhones, dette gælder både for iPhone 4S og den helt nye iPhone 5, hvor iPhone 4 højest kan købes med 32GB plads.

Du har sikkert gjort dig mange overvejelser om det kan betale sig at give lidt mere og få den største model, prisforskellen ligger i skrivende stund på omkring 700-1.000 kroner hvis man kigger på den nye iPhone 5, dvs. går du en model op i størrelse skal du slippe omkring 700-1.000 kroner mere hver gang.

For nogle gør det måske ikke den store forskel i slut prisen, når de nu alligevel skal ud og betale forholdsvis meget for en telefon, hvis det er 700 kroner fra eller til, men skal du ikke bruge den helt store model og kan du nøjes med den mindste på 16GB hvis der er tale om iPhone 5, så kan du altså spare op til knap 2.000 kroner, hvilket er værd at tage med.

Så det store spørgsmål er om du har brug for meget plads, altså en iPhone 5 med 64GB eller om du kan nøjes med en iPhone 5 på 16GB eller 32GB.

Hvor mange GB skal jeg vælge?

Ved du ikke selv hvor meget plads du har brug for så vil jeg her prøve at hjælpe dig lidt på vej, og forhåbentligt giver det dig en idé om hvilken iPhone du skal vælge.

Skal du bruge din iPhone til mail, apps, billeder og video så klare alle modellerne dette uden problemer.

Er du typen der hører meget musik og har et kæmpe musikbibliotek, så vil jeg anbefale dig en iPhone på min. 16GB, iPhone 4 fåes pt. i en mindre udgave på 8GB  men hvis du har meget musik anbefaler jeg at du køber modellen på 16GB eller større da du ikke kan opgraderer senere hen.

Vil du også have film med på farten så vil en iPhone på min. 32GB være passende, film fylder en del mere end musik, og derfor har du brug for mere plads.

Med 32GB løber du altså ikke tør for plads selvom du har mange film og musik lagret på din iPhone.

Du har selvfølgelig også mulighed for at helgradere dig og vælge den store 64GB model, hvis der er tale om en iPhone 4S eller iPhone 5, med denne iPhone kommer du ikke til at mangle plads uanset hvad du bruger den til.

Til langt de fleste vil jeg dog tro at 16GB modellen er passende, selv har jeg haft en iPhone 4 32GB som jeg primært købte fordi jeg ville have den største og det bedste, men plads forbruget kom ikke i nærheden af den mængde jeg havde til rådighed.

Nu har jeg så en iPhone 5 med 16GB plads, og efter at have brugt den i et godt stykke tid og fyldt den med alt hvad jeg kan komme i nærheden af har jeg stadig knap 4GB plads tilbage.

Skulle jeg komme i den situation hvor jeg ikke har mere plads vil det helt sikkert også betyde at jeg skal rydde op på min iPhone, til den tid vil jeg fx have så mange apps som jeg slet ikke bruger længere. Og derfor bare kan slette.

Jeg håber denne artikel kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, har du spørgsmål er du som altid velkommen til at skrive en kommentar her eller på vores Facebook side.

 

Exit mobile version