Site icon iPhoneluppen.dk

Hvilken iPhone skal jeg vælge?

Overvejer du at købe iPhone så er iPhone 4S  og iPhone 5 på 16GB to af de mest populære smartphones lige for tiden.

Den tidligere model iPhone 4s 16GB var utroligt populær, og det ser umiddelbart ud til at Apple har gjort det igen, for deres nye iPhone 5 16GB er bestemt også populær.

Trods at rigtig mange blev skuffet da Apple lancerede deres iPhone 4S, er det alligevel en fremragende telefon, den store skuffelse var nok mest fordi at folk havde forventet en iPhone 5.

Se også: Find den billigste pris på iPhone 5 med abonnement

Men hvis de der blev skuffet havde tænkt sig lidt om, så kunne de sige sig selv at Apple ville lancere en mellemting først og dette er altså iPhone 4S 16GB.

Det startede med iPhone 3GS

Historisk set så startede denne trend allerede ved iPhone 3G, som senere blev til iPhone 3GS og det samme er altså sket med iPhone 4 som er blevet til iPhone 4S og seneste familiemedlem iPhone 5.

Til fælles for disse telefoner er at 3G og 3GS stort set er ens i designet og dette gælder selvfølgelig også for iPhone 4 og 4S, antallet af GB gør ikke nogen forskel, om det er 16, 32 eller 64GB.

Og traditionen tro så har den næste generation af iPhones, iPhone 5 også fået et nyt design, selvom der ikke er den helt store ændring rent designmæssigt så er der alligevel sket en del, i hvert falde hvis man sammenligner den med iPhone 4, dette kan du læse mere om i vores iPhone 5 anmeldelsen.

Skal jeg vælge iPhone 4S eller iPhone 5?

Sidder du nu og tænker hvorfor skal jeg vælge iPhone 5 frem for en af de andre modeller? Så er dette helt forståeligt, da det kan være svært at overskue mobilmarkedet selv når der kun er tale om iPhones.

Selvom det måske er din første iPhone du er ved at købe, så vil jeg helt klart anbefale dig at vælge en iPhone 4s eller iPhone 5 og altså ikke bare 4’eren, den er simpelthen ved at være for gammel i mine øjne til at den er værd at bruge flere tusind kroner på.

iPhone 5 til førstegangskøberen, der ikke behøver at spare

Om du skal vælge iPhone 4s eller iPhone 5, kommer an på flere ting, har du ikke en iPhone nu, så vil jeg helt klart anbefale dig at vælge iPhone 5 da det er den nyeste, og derfor holder den naturligvis også i længere tid end iPhone 4S da den jo er ældre.

Med “holder i længere tid” her mener jeg rent teknisk og hardwaremæssigt, den er en smule bedre end iPhone 4S og derfor vil den selvfølgelig også understøtte nyere funktioner og opdatering i længere tid end iPhone 4S.

Ikke en stor forskel på oplevelsen mellem iPhone 4S og iPhone 5

Har du derimod allerede en iPhone, så er det ikke ensbetydende med at du bør købe den nye iPhone 5, hvis du fx har en iPhone 4S er der ikke den store forskel på funktioner og telefon, i hvert falde ikke nok til at jeg personligt ville købe den nye iPhone 5, dette kommer selvfølgelig an på hvor stor Apple fan man er.

Men er det en iPhone 4 eller ældre du har nu, så er der god grund til at udskifte den med iPhone 5, efter som hardwaren så småt begynder at være for dårlig, og derfor understøtter den ikke længere de nye funktioner som kommer med iOS opdateringerne, allerede nu understøtter iPhone 4 og ældre ikke funktioner som Siri, kort navigation med tale med flere.

Hvis du allerede har en iPhone anbefaler vi følgende

Jeg har en iPhone 4 eller ældre

Køb iPhone 5 – Sammenlign priser på iPhone 5 med abonnement

Jeg har en iPhone 4S

Behold din nuværende iPhone 4S

Jeg har ikke en iPhone

Køb iPhone 5, da den vil være bedst fremtidssikret

Exit mobile version