Site icon iPhoneluppen.dk

Hvad er Apps?

Hvad er Apps?

Er du ny til alt det med smartphones og hvad er nu alt den snak om apps? Læs med her og få forklareingen.

Den nye Apple har netop lanceret deres nye iPhone 4S, som kan betegnes som en smartphone, der findes ikke en præcis definition af hvad en smartphone er, men jeg vil her give dig min tolkning af en smartphone.

Hvad er en smartphone?

En smartphone er en mobiltelefon som du kan have med dig over alt, den kan være smart på flere forskellige måder både udseendemæssigt men bestemt også funktionsmæssigt.

En smartphone er i min verden en telefon hvor du udover de normale telefon funktioner kan tjekke mails, holde styr på din kalender, gå på nettet, og benytte apps.

Måske har du før hørt ordet App, men ikke tænkt mere over det, derfor vil jeg her forklare dig hvad et app er.

Hvad er en App?

En app er et lille program som du kan kører på din smartphone fx en iPhone 4S, du kan sammenligne appet med et hvilket som helst program som lå på din gamle Nokia telefon.

Forskellen her er bare at du selv kan vælge hvilke apps du ønsker, tager vi iPhone 4S som eksempel, så vil den blive leveret med en række apps.

Udover disse standard apps som telefoner kommer præinstalleret med, vil du have mulighed for at tilgå en app der hedder App Store, dette er en form for butik.

I denne butik vil du kunne finde apps som koster penge, men også apps som er gratis.

Finder du et app som du synes lyder interessant eller nyttigt kan du ganske simplet hente det ned på din smartphone herefter vil det automatisk blive installeret.

Når det er installeret kan du anvende appen, et eksempel på en app kunne være DMI’s vejr app, denne app er gratis og gør at du let og hurtigt kan tjekke vejret ved blot at trykke 1 gang på appen.

Er du stadig i tvivl om hvad en smartphone eller app er, eller har du spørgsmål så er du velkommen til at skrive en kommentar her eller på vores Facebook side.

Exit mobile version