Site icon iPhoneluppen.dk

Findes Siri på dansk?

Har du hørt om Siri funktionen til iPhone? og taler du ikke engelsk så bliver du nok desværre nødt til vente lidt endnu.

Siri er den populære funktion der gør det muligt at tale med din iPhone, denne funktion er faktisk så god at den fungerer, har du før prøvet stemmeopkald på en Nokia eller lignende og er du en smule skeptisk, så er det fuldt forståeligt.

Men denne funktion slår virkelig benene væk under langt de fleste når de først prøver den.

Desværre er Siri endnu ikke kommet på dansk og det er stadig uvist om Siri nogensinde vil udkomme på dansk, men taler du fx engelsk er der en række funktioner som du kan bruge.

Hvilke sprog understøtter Siri?

Alle Siri’s funktioner kan du finde mere information om på Apple.com, de sprog som Siri understøtter på nuværende tidspunkt er:

Apple skriver at i løbet af 2012 vil Siri understøtte følgende sprog:

Det ser altså ikke umiddelbart ud til at Apple har planer om at lave en dansk understøttelse af Siri inden for kommende tid, men hvem ved måske det kommer?

Kan jeg bruge Siri i Danmark?

Ja hvis du taler et af ovenstående sprog er der ikke noget til hindre for at du kan bruge Siri i Danmark, dog skal du være opmærksom på at Siri er specielt bygget til at kende dialekter fra de enkelte lande, dvs. at med mindre du taler præcis som en indbygger i fx United Kingdom så er der større chance for at Siri ikke forstår hvad du siger.

Vi har testet Siri funktionen og er yderst tilfreds med genkendelsen, taler du højt og tydeligt har Siri ikke de store problemer med at genkende mit engelsk.

Exit mobile version