Site icon iPhoneluppen.dk

Du kan bruge Apple Pay hos flere danske banker

Apple Pay er rykket ind i flere danske banker

Udover Jyske Bank, Nordea og Santander, kan Danske Bank nu også tilbyde deres kunder Apple Pay. Der er et stigende antal danske banker, som snart kan melde sig på banen med Apple-betalinger. De nyeste banker som tilbyder Apple Pay kan du se i en liste længere nede. Ved at holde din iPhone nær den kontaktløse kortterminal kan du ved brug af Touch, ID, eller Face ID betale med din mobil. Apple Pay er blevet en normal betalingsmåde for mange danskere, da det næsten ikke kan blive mere simpelt.

Men for at kunne bruge penge, skal man også tjene penge. Er dit drømme TV endelig kommet på bud, og er du bange for at tilbuddet er væk næste måned? Så har vi en løsning du måske vil få glæde af. Ikke nok med at du kan betale med din telefon i butikkerne, så spare du en masse tid. Det eneste der kræves fra dig er, at du har internet. Det kan også være du har fundet et godt tilbud på et Apple Watch, en ny iPhone, eller andet lækkert som du bare må eje, som giver dig mulighed for at bruge Apple Pay.

Disse banker har fået Apple Pay

Hvordan fungerer Apple Pay helt konkret?

Du kan bruge Apple Pay i alle butikker, hvor du plejer at bruge kontaktløs med dit Visa-kort. Så i bund og grund, er det de fleste butikker du kan bruge Apple Pay. Derudover kan du bruge Apple Pay i diverse apps og webbutikker, som tilbyder Apple Pay som betalingsløsning.

Hver gang du skal betale, får du tilsendt en unik kode til dit Visa. Inden du godkender transaktionen, godkender du med fingeraftryk på telefonen eller Face ID. På den måde er købet altid sikkert.

Vær opmærksom på, at du kun kan bruge Apple Pay såfremt du har en iPhone 6 eller nyere, Apple Watch eller iPad. Derudover kræves det fra dig, at du har den nyeste version af IOS. Ellers er det ikke muligt at tilføje dit kort i ”Wallet”.

Apple Pay er tilmed gratis at have, og aldersgrænsen ligger på 18 år.

Exit mobile version