Site icon iPhoneluppen.dk

Cover IPhone 6s – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Et iPhone 6s cover kan naturligvis allerede fås hos Coverme her. Vi har det største udvalg af kvalitets covers til iPhone 6s i forskellige materialer som silikone, TPU, Plastik og Læder. Skal din iPhone 6s beskyttes ekstra godt, så kan vi anbefale et håndværker etui til iPhone 6s enten fra Griffin eller CAT – kombineret med et iPhone 6s beskyttelsesglas Hærdet Beskyttelsesglas til iPhone 6s har du sikret din iPhone 6s på den bedst tænkelige måde, så telefonen holdes fri for ridser, skrammer og smadret glas og holder en bedre gensalgsværdi.

Læs også vores artikel om de billigste iPhone 11 covers her

Er man på udkik efter et Læder Etui til iPhone 6s i forbindelse med sit arbejde, så har vi lækre læderetuier fra Puro og Hugo Boss til iPhone 6s, som er lavet i Business kollektionen. Naturligvis i ægte læder for bedre holdbarhed og flot finish.

Den robuste sikring af din enhed:

Der blev tidligere belyst, at der er forskellige præferencer og behov alt afhængig af personen. Der findes et håndværker cover, også kaldet hybrid cover, som er yderst populært blandt folk i byggebranchen. Disse varianter er oftest designet med flere lag, og giver derfor den bedste beskyttelse mod støv, snavs, stød, ridser og fald m.m.

Disse modeller fylder oftest mere end de tidligere nævnte, hvilket man skal have med i overvejelserne, hvis man vælger denne løsning. Denne type af beskyttelse vejer oftest også mere end andre typer gør, hvilket kan mærkes, hvis man førhen har været vant til en ultra tynd model.

Vandafvisende og vandtæt beskyttelse:

Det vandtætte cover kan bruges på alle slags eventyr, og beskytter den elektroniske enhed maksimalt. Der findes flere modeller, hvor nogle kan holde til mere end andre. De bedste af dem kan bruges under vand, og giver mulighed for at tage en masse sjove undervands selfies, eller video optagelser. Det vil dog ikke være muligt, at tilkoble headset eller høretelefoner, da de fleste vandtætte løsninger har skjult alle åbninger, for at skåne enheden på bedste vis. Du kan også finde et vandtæt cover til iPhone 11 her

Find dit cover her

Ny iPhone 11 og 11 Pro er landet

Er din iPhone 6 ved at være gammel og skal udskiftes så er der godt nyt. Du kan nemlig få den nye iPhone 11 som lige er blevet lanceret, som er blevet opgraderet betydeligt fra de tidligere versioner og skulle eftersigende være dobbelt så hurtig som sin forgænger. Læs om Iphone 11 her

Exit mobile version