Site icon iPhoneluppen.dk

Brug Dropbox og undgå at miste dine ferie billeder

Vi har netop gennemført en undersøgelse som viser at kun 25,81% af jer bruger Dropbox som backup system. Hvilket ikke er særligt meget, når man ved hvor utrolig smart Dropbox er, især til at gemme billeder.

Vi vil derfor komme med en kort introduktion og derefter forklare hvordan man anvender programmet optimalt i forhold til at sikre en billeder.

Hvad er Dropbox

Dropbox er cloud baseret løsning som giver dig mulighed for krypteret at gennem dine ting. At løsningen er krypteret, betyder at sikkerheden er langt større end hvis den ikke var krypteret. Dropbox giver dig gratis 2GB som du frit kan uploade til deres servere, hvis du har brug for mere plads end dette skal du betale ekstra.

Du kan oprette en gratis konto her

Du finder denne dropbox app her

Hvorfor er Dropbox smart at bruge til at gennem billeder?

Der er flere grunde til at det er smart at bruge Dropbox. For det første er det altid godt at have mere end en backup af ens filer. Flere af vores brugere har oplevet at miste alle deres billeder ved en opdatering, selvom de havde en backup i iCould. Derfor anbefaler vi altid at man dobbelt sikre sig med 2 backups på 2 forskellige platforme.

Derudover så giver denne dropbox app dig mulighed for at uploade dine billeder hver gang du er forbundet til Wi-Fi. Denne funktion er utrolig smart, fordi denne app automatisk uploader alle de billeder som ikke allerede ligger i ens dropbox billedmappe.

Vigtigt

Husk at du ikke skal aktivere mobildata under kamera undersøgelse. Det kræver en del data at overføre billeder, derfor er det vigtigt at du sørge ikke at slå denne funktion til.

Simple, let og lige til

Det er utrolig let at sætte denne app rigtig op, fordi du bliver guidet i gennem første gang du åbner den. Hvis du er kommet til at gå forbi introen og ikke har fået sat din iPhone til automatisk at uploade billeder til din billede mappe, så er det ikke noget problem.

Vejen til indstillingen finder du her – Indstilling(Nede i højre hjørne) – Kamera overførsel

Genialt på en til ferie billeder

Denne app er genial til ferie billeder, fordi vi ofte ikke bruger mobildata i udlandet. Men i stedet finder de steder hvor vi kan komme på en Wi-Fi forbindelse. Hvilket så betyder at hver gang vi går på nettet på vores ferie, så gemmer vi automatisk vores billeder på en sikker løsning.

Se at komme igang

Så hvis du ikke allerede har opsat dropbox på din iPhone så er det bare at komme i gang.

Exit mobile version