Holdet bag iPhoneLuppen.dk har stået bag andre successfulde forbrugerportaler, hvor bl.a. BredbaandsLuppen.dk er den mest kendte.

iPhoneLuppen.dk har eksisteret siden foråret 2012. Hjemmesiden er derfor forholdsvis nyt, men kræfterne bag har lang erfaring med drift af forbrugerorienterede webportaler. AdWords optimering for iPhoneLuppen.dk bliver håndteret af vores søsterselskab PPC Profit, hvor AdWords Specialist Andreas Lolk arbejder med AdWords for kunden indenfor ehandel.

[employees]

Dagligt opdaterede prisoversigter

Vi sørger dagligt for at holde vores prislister opdaterede, men da vi er en 100% uafhængig hjemmeside får vi ikke besked fra teleselskaberne ved pludselige ændringer i priserne, og derfor kan priserne glippe engang imellem.

Vi kan derfor ikke stå til ansvar for priser eller anden ukorrekt information skrevet på iPhoneLuppen.dk. Vi bestræber os selvfølgelig efter at bringe de aktuelle priser og information.

Har du fundet en fejl eller en pris der ikke er blevet opdateret, må du meget gerne kontakte os på info@iphoneluppen.dk eller via kontaktformularen nederst på siden, så vi kan få det rettet hurtigst muligt.

Hvordan finansieres iPhoneLuppen.dk?

iPhoneLuppen.dk er reklamefinansieret. Vi får en kommission hver gang du finder et abonnement og bestiller det efter du klikker videre til et teleselskab.

Kommissionerne på salg af iPhones varierer fra 400 til 560 kr. Forskellen fra teleselskab til teleselskab er derfor ikke voldsom, og vores prisoversigter bærer ikke præg af disse forskelle i kommission.

Det er ikke muligt at købe reklamebannere eller andre forstyrrende reklameblokke på iPhoneLuppen.dk

Hvilke cookies og tracking systemer bruger iPhoneLuppen.dk?

iPhoneLuppen.dk gør brug af cookies fra bl.a. Google, CrazyEgg, Qualaroo og potentielt andre tracking systemer vi bruger fra tid til anden.

Hvad gør iPhoneLuppen anderledes?

Vores mål med iPhoneLuppen.dk er, at vi kan henvise venner og familie til denne side, når de har spørgsmål indenfor iPhones. For at vi kan henvise venner og familie, så kræver det, at hjemmesiden er gennemarbejdet og opfylder alle krav en almindelig og advanceret forbruger måtte have.

Vi stiller os gerne frem med ansigter, kontaktinformation og deler gerne ud af hvordan vi opdaterer priser, hvor ofte, samt enhver anden information du måtte have. Vi ønsker at være stolte af iPhoneLuppen.dk og i dag kan vi sige, at målet er nået. Vi kan stolt fremvise iPhoneLuppen.dk til venner samt familie og sige: “Denne hjemmeside har vi lavet!”.

Du vil på siden kunne finde blogindlæg fra flere forskellige personer herunder Casper Christiansen. Casper er medejer og står for den daglige drift af Iphoneluppen.dk

Vi ønsker din feedback!

Vi ønsker at høre hvad vi kan gøre for at gøre iPhoneLuppen.dk endnu bedre end den er i dag. iPhoneLuppen.dk blev bygget på brugerudtalelser, samt brugertests og din feedback er uvurderlig for os.

Send gerne en mail på info@iphoneluppen.dk eller benyt dig af vores FAQ sektion til at komme med dine kommentarer.

Har du Google+ skal du også være velkommen til både at følge Casper eller Andreas på vores Google+ profiler.