Ukendt fejl -42110

Spørgsmål stillet af - Score =
0
Dato: 28. februar 2013 Kategori:

Hej
Efter opdatering af ITUNES får jeg fejl -42110, og kan ikke synkronisere kalender fra outlook på PC med Windows 7 64mb.

Venlig hilsen
Søren

Tags: , , ,

8 svar

volmersen - Score =
0
Skrevet: 29/03 2013
På en windows pc kan problemet løses ved at slette filerne i mappen C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes\SC Info\". Hvis I ikke kan finde mappen (den er normalt skjult), så kan i gå til Kontrolpanel, og så vælge menupunktet mappeinstillinger, herefter vælge faneblad "vis" og til sidste vælg knappen "Vis skjulte filer, mapper og drev". Så skulle i gerne kunne se ovenstående mappe. I Windows Vista hedder menupunktet "Udseende og personlige indstillinger".
22
Andreas Lolk - Score =
0
Skrevet: 01/03 2013
Hey,

Prøv at følge dette:

Gå ned til Remove the SC info folder

http://support.apple.com/kb/TS1389
-1
Nina - Score =
0
Skrevet: 07/03 2013
Hej
Jeg har samme problem.
Når jeg åbner ITunes skriver den at der er opstået en ukendt fejl (-42110) og når ITunes synkoniserer med min IPhone er det kun billeder der bliver synkroniseret. Musikken bliver ikke overført.
Problemet opstod efter sidste synkronisering for 3 uger siden hvor jeg blev bedt om at gendanne min IPhone hvilket jeg gjorde. Alt blev genindstalleret på nær min elskede musik....
Jeg har bare Windows 8 og når jeg søger efter SC info i stifinder kan den ikke findes.
Hvad gør jeg?
mvh Nina
0
buser - Score =
0
Skrevet: 22/03 2013
Undskyld mig men kunne du venligst uddybe din forklaring således at en ikke it-kyndig også kunne bruge din opskrift hvordan man kan rette denne "ukendt fejl -42110" når man åbner ITunes.
Mvh
Buser
0
Andreas Lolk - Score =
0
Skrevet: 22/03 2013
Hej,

Jeg kan desværre ikke hjælpe yderligere, da jeg har en Mac og ikke har adgang til en Windows PC.

Jeg vil anbefale, at I prøver at finde venner eller bekendte, som kan hjælpe, da det ser ud til at være et forholdsvist vanskeligt problem imellem Windows 8 og iTunes.

Mvh. Andreas
0
bthune - Score =
0
Skrevet: 25/03 2013
På ovenstående link står også hvordan man fjerner mappen fra en windows pc. Jeg har windows 7 og har lige fulgt vejledningen. SKal nu genstarte min computer og krydser fingre for det virker :-)
0
virgo - Score =
0
Skrevet: 28/03 2013
bthune, kan du ikke skrive om det hjalp? Tak ;-p
Jeg har samme problem med windows vista - så det har tilsyneladende ikke noget med windows 8 at gøre
1
volmersen - Score =
0
Skrevet: 29/03 2013
På en windows pc kan problemet løses ved at slette filerne i mappen C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes\SC Info\". Hvis I ikke kan finde mappen (den er normalt skjult), så kan i gå til Kontrolpanel, og så vælge menupunktet mappeinstillinger, herefter vælge faneblad "vis" og til sidste vælg knappen "Vis skjulte filer, mapper og drev". Så skulle i gerne kunne se ovenstående mappe. I Windows Vista hedder menupunktet "Udseende og personlige indstillinger".
22
- Score =
0
Skrevet: 30/03 2013
Har netop prøvet at slette filerne i C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes\SC Info\
Det var løsningen! Super og mange tak!