Ukendt fejl -42110

0

Hej
Efter opdatering af ITUNES får jeg fejl -42110, og kan ikke synkronisere kalender fra outlook på PC med Windows 7 64mb.

Venlig hilsen
Søren

Tags: asked 28. februar 2013
0

8 Answers

22
På en windows pc kan problemet løses ved at slette filerne i mappen C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes\SC Info\". Hvis I ikke kan finde mappen (den er normalt skjult), så kan i gå til Kontrolpanel, og så vælge menupunktet mappeinstillinger, herefter vælge faneblad "vis" og til sidste vælg knappen "Vis skjulte filer, mapper og drev". Så skulle i gerne kunne se ovenstående mappe. I Windows Vista hedder menupunktet "Udseende og personlige indstillinger".
1
bthune, kan du ikke skrive om det hjalp? Tak ;-p Jeg har samme problem med windows vista - så det har tilsyneladende ikke noget med windows 8 at gøre
0
Hej Jeg har samme problem. Når jeg åbner ITunes skriver den at der er opstået en ukendt fejl (-42110) og når ITunes synkoniserer med min IPhone er det kun billeder der bliver synkroniseret. Musikken bliver ikke overført. Problemet opstod efter sidste synkronisering for 3 uger siden hvor jeg blev bedt om at gendanne min IPhone hvilket jeg gjorde. Alt blev genindstalleret på nær min elskede musik.... Jeg har bare Windows 8 og når jeg søger efter SC info i stifinder kan den ikke findes. Hvad gør jeg? mvh Nina
0
Undskyld mig men kunne du venligst uddybe din forklaring således at en ikke it-kyndig også kunne bruge din opskrift hvordan man kan rette denne "ukendt fejl -42110" når man åbner ITunes. Mvh Buser
0
Hej, Jeg kan desværre ikke hjælpe yderligere, da jeg har en Mac og ikke har adgang til en Windows PC. Jeg vil anbefale, at I prøver at finde venner eller bekendte, som kan hjælpe, da det ser ud til at være et forholdsvist vanskeligt problem imellem Windows 8 og iTunes. Mvh. Andreas
0
På ovenstående link står også hvordan man fjerner mappen fra en windows pc. Jeg har windows 7 og har lige fulgt vejledningen. SKal nu genstarte min computer og krydser fingre for det virker :-)
3
Har netop prøvet at slette filerne i C:\ProgramData\Apple Computer\iTunes\SC Info\ Det var løsningen! Super og mange tak!
-1
Hey, Prøv at følge dette: Gå ned til Remove the SC info folder http://support.apple.com/kb/TS1389