Ingen tjeneste på iPhone 5

Spørgsmål stillet af adam2000 - Score =
0
Dato: 7. marts 2013 Kategori:

Hej.
Jeg har lige fået min nye iPhone 5 hjem, da den første blev stjålet. Jeg har lige sat mit nye simkort i, men der står bare “Ingen tjeneste”. Nogle gange kommer der en advarsel op, hvori der står at “netværket er tabt”. Når så jeg manuelt vælger mit teleselskab (3) er der et flueben, i siden, men der står stadig “ingen forbindelse”. Har prøvet at tænde og slukke.