Glemt Adgangskode

Spørgsmål stillet af Annika - Score =
0
Dato: 7. marts 2013 Kategori:

Hej jeg har ændret min adgangskode/låsekode på min iPhone og har så fuldstænding glemt koden. Er der en mulighed for at jeg kan få låst min iPhone op uden at slette noget på den?
Jeg har læst man kan gendanne iPhone i iTunes og så koden ville blive nulstillet, men så vil alle mine ting på iPhone forsvinde. Jeg kan ikke sikkerhedskopiere iPhone, da den så skal være låst op og eftersom jeg ikke kender koden er det lidt svært.
Faktisk må alt godt blive slettet, bare ikke mine noter, da de er yderst vigtige og jeg SKAL bruge dem.
Hvordan låser jeg iPhone op uden at slette mine noter?

Tags:

1 svar

Skrevet: 07/03 2013
Hej Annika,

Umiddelbart får du svært ved det uden at købe et program.

Du kan evt. prøve at se denne video: YouTube.com