Søg i billeder på iPhone – Ny iOS 8 funktion

Hvis du bruger din iPhone til at tage mange billeder, kan det være svært at holde styr på hvor præcis de forskellige billeder ligger. Men det har Apple fundet en smart løsning på, så du er fri for at bladre rundt i dine billeder hele tiden.
slide_slide_1-100453058-carousel.idge

En nye søge funktion til billeder

Med det nye iOS 8 er det nemlig kommet en søgefunktion som gør det muligt at søge på dine billeder. De parametre som det er blevet muligt at søge på er sted, måned og årstal.

Hvordan søger man i sine billeder?

Når du skal søge i din billeder skal du blot gå ind i foto app og trykke på det lille blå forstørrelsesglas i toppen af skærmen ved siden at teksten album. Når du så kommer ind i søgefunktionen vil der være nogle forslag til søgninger.

IMG_0633

I toppen er der en søgefelt hvor du som tidligere nævnt kan søge på disse 3 parametre: Måned, årstal og sted.

Skal du søge på en given måned skriver du blot den måned op som du gerne vil søge på, ønsker at søge på en måned fra et givent årstal. Eks. Januar 2013, så skriver du blot det og så sortere din iPhone dine billeder så det kun er dem som bliver vist. Dette fungere selvfølgelig på samme måde for årstal.

IMG_0634

Sted er lidt anderledes

For at kunne søge efter billeder fra en givent sted, er det vigtigt at kamera er slået til i indstillinger under lokalitets tjenester.

Du finder indstillingen her:

Indstillinger – Anonymitet – Lokalitetstjenester – Kamera (Her skal den stå på: Mens du bruger appen)

IMG_0635

Hvis denne indstilling er slået til giver dette dig muligt for at søge på alle de forskellige adresser og steder som din iPhone har lokaliseret, når du har taget et billede. Især denne funktion er utrolig nyttig, da det giver muligheden for at søge mere specifikt.

One thought on “Søg i billeder på iPhone – Ny iOS 8 funktion”

  1. Jeg har efter den nye iOS8 (og iOS8.1 har ikke hjulpet) opdatering mistet alle mine billeder fra februar 2014 og frem til september, hvor opdateringen kom.. På Icloud ligger der et par billeder spredt fra hele periden, men størstedelen er fuldstændig væk – hvor er de? Og hvordan får jeg dem tilbage?

Leave a Reply

Your email address will not be published.