Sådan tilføjer du favoritter til dine kontakter på iPhone

Vi har alle nogle personer vi kontakter oftere end andre. Derfor er det rart at vide, at du kan tilføje dine hyppigst brugte navne i telefonbogen til en hurtig-opkaldsliste. 

Når man går på gaden og gerne vil foretage et hurtigt opkald med sin iPhone, er det ikke altid lige let at finde den rigtige kontakt frem og få trykket på nummeret. Ofte fordi ens tommelfinger pludselig virker meget større og mere klodset end normalt. Derfor ender man med at ramme den forkerte person fra den lange kontaktliste på den relativt lille touchskærm.

I den forbindelse kan det være rart at kende funktionen Favoritter på din telefon. Det er en smart genvejsfunktion, hvor du kan udvælge de kontakter du hyppigst ringer til og tilføje dem til en hurtig-opkaldsliste. På den måde sparer du mange tryk og du er pludselig ganske få klik fra at kunne ringe direkte til din kæreste, bedste ven eller familien.

Sådan tilføjer du favoritter

For at tilføje favoritter skal du følge den enkle guide nedenfor:

1. Start med at åbne Telefon-app’en fra hjemmeskærmen.
2. Find den person frem du ønsker at tilføje til favoritlisten. Har personen mere end ét nummer tilknyttet, skal du naturligvis vælge det nummer du oftest bruger.

3. Tryk på ”Føj til favoritter” og vælg den type hurtigopkald du ønsker. FaceTime er kun aktuelt, hvis du vil have video-opkald til en anden person med et Apple-produkt.


4. Når du har tilføjet de navne du ønsker, kan du åbne dine nyoprettede liste fra menulinjen i bunden. Du finder favoritter med et stjernesymbol længst til venstre.

5. Alt du skal gøre for at foretage et hurtigt opkald er at trykke på personens navn, så ringer telefonen op med det samme.

Hvis du vil have en anden rækkefølge på favoritlisten, skal du trykke på Rediger i øverste venstre hjørne. Du ser herefter tre grå linjer over hinanden ud for personens navn. De fungerer som en slags håndtag du kan trække og slippe i og dermed arrangere listen lige præcis, som du foretrækker. Når du er færdig er det blot at trykke på OK.

Rediger

Lav genvej til favoritterne, hvis du har ældre iPhone

Man kan gøre det endnu lettere at tilgå favoritlisten, fra hjemmeskærmen, hvis du har en iPhone 3GS eller ældre. Ofte kommer der nye, smarte funktioner, når iPhone opgraderes, men denne funktion er desværre ikke tilgængelig, hvis du har iPhone 4 eller 4S.

Under alle omstændigheder kan du oprette en genvej til favoritlisten, hvis du går i Indstillinger > Generelt > Rul ned til Hjem-opsætningen og tryk på den > Nu kan du se en liste af ting du kan tilføje til Hjem-indstillingerne. Det vil sige ting, der skal vises, når du trykker 2 gange på Hjem-knappen > Klik på Favoritter.

Sådan. Nu kan du super hurtigt få fat i favoritterne, når du er på farten.