Sådan opretter du en speciel vibration

Ville du nogle gange ønske at du vidste hvem der ringede eller skrev til dig, uden at du behøver og tage telefonen op af lommen? Så læs med her.

Med det nye iOS 6 er det netop blevet muligt at lave personlige viberationer, dvs. du bestemmer selv hvordan din iPhone skal vibrere, når en person ringer eller skriver til dig.

Sidder du nu og tænker hvordan det? Så foregår det på den måde at du trykker på skærmen i en rytme som vibratoren skal vibrere når en person kontakter dig, denne rytme bliver så gemt og du har nu din helt unikke vibration for den enkelte person.

Hvordan gør jeg?

speciel vibrationFor at oprette en speciel vibration skal du i din telefonbog finde den kontakt der skal have en speciel vibration, når denne kontakt person er valgt trykker du på rediger oppe i højre hjørne.

Herefter vil du kunne vælge vibration både under ringetone men også under beskedtone, vælg en af dem og scroll ned til Speciel og vælg opret ny vibration.

Nu vil du se en plade hvor på du kan trykke, når du trykker på denne plade vibrere din iPhone samtidig, det er altså her du skal trykke din vibrator rytme.

Når du er færdig trykker du på afbryd og du kan nu afspille din rytme igen for at se om den er som den skal være, skal den ændres trykker du bare på optag og prøver igen.

Hvis du er tilfreds med din nye vibrator rytme så trykker du på arkiver oppe i højre hjørne, herefter giver du den nye rytme et navn og så er den indstillet.

vibrations rytme

 

 

Til sidst skal du blot trykke OK oppe i højre hjørne af din kontakt person, og det hele er nu gemt med den nye vibrator rytme.

Dette kan du selvfølgelig gøre på alle de kontakt personer du ønsker, men det er måske smart at holde det til nogle få, så du stadig kan kende forskel på de forskellige vibrationsrytmer.

One thought on “Sådan opretter du en speciel vibration”

  1. hvordan giver man speciel lyd til apps?
    ville gerne have et kasse app. hvergang der kommer penge på mobile-pay/swipp

Leave a Reply

Your email address will not be published.