Iphone 5 etui – Se vores top 7 liste inden du køber

Overvejer du at købe et nyt iPhone 5 etui? Så burde du lige bruge 2 minutter på at se igennem vores liste med de 10 fedeste og bedste iPhone 5 etuier som er på markedet lige nu. Et iPhone Etui er smart måde at gøre sin iPhone mere genkendelig og samtidig beskytte den mod slag og skader.

Det er dog ikke alle iPhone etuier som beskytter lige godt, men lige med hvordan man vender og drejer det så vil din iPhone altid være bedre beskyttet med et etui i forhold til hvis man ikke har noget.

Vil man gerne have en ens iPhone skal skille sig ud, så det ikke bare lige alle de andre, så er et smart etui den helt rigtige løsning. Der er efterhånden så mange mennesker i Danmark som har en iPhone at det kan være svært kende sin egen iPhone uden et cover.

Du kan også finde vores top 10 over Ipad covers på denne side.

Top 7 – iPhone 5 Etuier

  1. Iphone 5 etui - kort holderiPhone 5 Credit card holder

Pris 169 kr. hos Iphonegadget.dk

Fås pt. i 3 forskellige farver (Hvid, orange og pink)

Dette smarte etui giver din iPhone et super fedt og anderledes look, samtidig med et det også er en kort holder. Det er rigtig smart, da de fleste mennesker i dag ikke har kontanter men kun bruger plastik kort til betaling. Så det betyder at man med dette smarte etui ikke længere behøver at have både sin pung og iPhone med, men med i stedet bare kan nøjes med telefonen.

 

  1. High Impact Armored Case – Army

Pris 179 kr. Hos Iphonegadget.dkArmor etui

Dette etui beskytter din iPhone ekstremt godt og sørger for at alle stød og slag ikke kommer til at ødelægge telefonen. Samtidig giver den fede army farve også et super fedt og råt look, som passer perfekt til de store cover. Dette cover er en klar favorit blandt drenge i alderen 10-16 år.

 

 

 

  1. Lilla gummi etui

Pris 69kr. hos Tezzo.dkLilla gummi etui

Fås i 11 forskellige farver.

Udover at være utrolig billigt, så er etuiet også utroligt flot i farve og godt beskyttende mod slag. Dette etui er helt klart det bedste etui til prisen lige nu.

 

 

 

  1. Brunt læder etui

Pris 99 kr. hos Tezzo.dk

Brunt læderetui

Et smart læder etui som er meget beskyttende for både forsiden og bagsiden på din iPhone. De fleste etuier beskytter ofte kun mod slag på bagsiden og i siderne. Men dette etui er beskytter også skærmen, hvilket er der de fleste iPhone skader sker. Udover at være godt beskyttende så, er etuiet også utrolig funktionelt, da det også indeholder en kortholder. Alt i alt et super etui som er brugbart og beskyttende.

 

 

 

  1. dannebrog etuiDannebrog etui

Pris 49 kr. hos billigecovers.dk

Et smart standard etui med en flot Dannebrog bagrund, etuiet beskytte bagside mod milde slag og stød. Et smart og godt etui til en rigtig fin pris.

 

 

 

 

  1. Sort etui i kunstlæderSort læder etui

Pris 299 kr. hos Iphonegadget.dk

Praktisk og smart etui som beskytter din iPhone når du ikke bruger den. Dette er etui er perfekt til hvis man ofte har sin iPhone i en task da den ikke vil blive ridset med dette etui. Samtid er etui også lavet i et diskret og stilfuldt design.

 

 

 

  1. Skulder etui iPhone 5Etui med skulder rem i sort kunstlæder

Pris 149 kr hos Gearspot.dk

Denne super smarte skulder taske som kan indeholde din iPhone samt andre småting, er perfekt til piger og kvinder i alle aldre som gerne vil ud af døren med kun det mest nødvendige. Det er plads i tasken til nøgler, kort og en smule makeup.

 

 

 

Se også artiklen:  iPhone 5 cover

Har du nogle etuier som vi bare skal have med på listen, så sig skriv dem endelig i kommentar feltet.

 

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.