Hvordan overfører jeg musik til iPhone?

iPhones er en perfekt musik afspiller, læs med her og se hvordan du overfører din musik til din nye iPhone.

Har du lige fået din første iPhone eller Apple enhed, så kan det være svært at vide hvordan du overfører musik til den, heldigvis er det langt fra lige så svært som du måske tror det er.

Apple har altid været gode til at lave intuitive og brugervenlige produkter, og de forbedre det selvfølgelig hele tiden, ved hjælp af iTunes på din computer kan du nemt og hurtigt overfører musik til din iPhone.

Hvordan gør jeg?

Først og fremmet så skal du bruge en computer med iTunes, i denne guide antager jeg at du allerede har iTunes installeret, hvis ikke så skriv gerne en kommentar længere nede så skal jeg gerne lave en guide til dette.

Herefter skal du bruge det medfølgende kabel og din iPhone, så du kan oprette forbindelse mellem computeren og din iPhone.

Når du har startet computeren op, tilslutter du din iPhone til computeren med kablet, herefter åbner iTunes måske af sig selv, hvis ikke så start iTunes op.

Ude i venstre side af iTunes skulle du gerne kunne se din iPhone under ”Enheder”, og længere oppe i toppen har du menuen ”Musik” hvis ikke du allerede har din musik i iTunes skal du flytte dine musik filer ind i denne menu.

Dette kan du fx gøre ved blot at finde dine musik filer på computeren og trække dem ind i vinduet.

Når du har din musik i vinduet ”Musik” så skal du blot markere de musiknumre du ønsker at få over på din iPhone, herefter kan du hive dem over på din iPhone ude i venstre side.

 

Flytter du meget musik over på én gang vil du se at den står og arbejder lidt, og ellers har du nu musikken på din iPhone.

 

Hvor finder jeg musikken på min iPhone?

Du kan tjekke at det hele ligger på din iPhone ved at åbne appen ”Musik”, her skulle du nu gerne kunne se dine musiknumre og afspille dem alle.