Hvordan overfører jeg musik til iPhone?

iPhones er en perfekt musik afspiller, læs med her og se hvordan du overfører din musik til din nye iPhone.

Har du lige fået din første iPhone eller Apple enhed, så kan det være svært at vide hvordan du overfører musik til den, heldigvis er det langt fra lige så svært som du måske tror det er.

Apple har altid været gode til at lave intuitive og brugervenlige produkter, og de forbedre det selvfølgelig hele tiden, ved hjælp af iTunes på din computer kan du nemt og hurtigt overfører musik til din iPhone.

Hvordan gør jeg?

Først og fremmet så skal du bruge en computer med iTunes, i denne guide antager jeg at du allerede har iTunes installeret, hvis ikke så skriv gerne en kommentar længere nede så skal jeg gerne lave en guide til dette.

Herefter skal du bruge det medfølgende kabel og din iPhone, så du kan oprette forbindelse mellem computeren og din iPhone.

Når du har startet computeren op, tilslutter du din iPhone til computeren med kablet, herefter åbner iTunes måske af sig selv, hvis ikke så start iTunes op.

Ude i venstre side af iTunes skulle du gerne kunne se din iPhone under ”Enheder”, og længere oppe i toppen har du menuen ”Musik” hvis ikke du allerede har din musik i iTunes skal du flytte dine musik filer ind i denne menu.

Dette kan du fx gøre ved blot at finde dine musik filer på computeren og trække dem ind i vinduet.

Når du har din musik i vinduet ”Musik” så skal du blot markere de musiknumre du ønsker at få over på din iPhone, herefter kan du hive dem over på din iPhone ude i venstre side.

 

Flytter du meget musik over på én gang vil du se at den står og arbejder lidt, og ellers har du nu musikken på din iPhone.

 

Hvor finder jeg musikken på min iPhone?

Du kan tjekke at det hele ligger på din iPhone ved at åbne appen ”Musik”, her skulle du nu gerne kunne se dine musiknumre og afspille dem alle.

16 thoughts on “Hvordan overfører jeg musik til iPhone?”

 1. Hvorfor kan mit iTunes ikke finde min iPad? Har samme problem med mine 2 iphones. iTunes sync heller ikke mit musik til iPad/iPhones

  1. Hej Lars,

   Har du prøvet at slette iTunes helt, hente den nyeste version og installere den igen?
   Hvis ikke så vil jeg anbefale dig at prøve dette, da det lyder som om der er en fejl i dit iTunes.

   Nu ved jeg ikke om du bruger PC eller Mac? men kan du se eller høre om din computer registrer når du tilslutter en enhed?

   Mvh.
   Christian

   1. Det virker ikke med nyeste Itunes version (hentet 16/12-2013. Der kommer ikke nogen ipad enhed frem. Man kan heller ikke drag and drop filerne over på iPaden. Apple har heller ikke nogen svar på problemet på deres hjemmeside. Det er jo mere amatøragtigt end windows 8.
    Det nye Itunes har heller ikke nogen radiostationer mere – øv for en nedtur.

 2. Hej tak for guiden, men jeg er lidt frustreret- Min Itunes menu ser slet ikke ud som beskrevet. Der er ingen menu i venstre side- det eneste sted min Iphone er vist er i toppen af menuen, men det er stadig ikke muligt at trække musik op derpå.

  Jeg har prøvet at klikke på selve musik albummet og skrive “overfør til telefon” men der sker stadig ikke noget. Har også opdateret måde telefon og computer, ved du hvad jeg skal gøre?
  Mange tak og med venlig hilsen

 3. Hvordan skal man øverfører musik, når ens Itunes er blevet opdateret, og ikke har den samme måde som dig mere? 🙂

 4. Har en ganske interessant udfordring. For når jeg”trækker” musik fra min mappe med musik på pc’en, så slettes det i den mappe og ligger så på itunes!
  Hvordan undgår at den sletter det i mappen, vil jo gerne have musikken begge steder

  Mvh Lise

 5. Tak for guiden, er rart med et udgangspunkt for, hvordan mit Itunes burde have set ud. Mit Itunes ser dog ikke sådan ud, min menu i venstre side ser slet ikke ud som vist i guiden. Jeg kan kun se min musik der , enheder og genius kommer ikke frem. Kan derfor ikke putte musik på mobilen, hvilket jeg er rigtig træt af. Har lige downloadet det nyeste Itunes, så ved ikke om det kan have noget med det at gøre? Fungerede nemlig fint, da jeg brugte den ældre version. Når jeg sync min Iphone, synes jeg ikke det ser ud som det plejer. Kan ikke se mine sange, lave ringetoner osv. Nogen løsningsforslag 🙂 ?

 6. Hej.
  Jeg forstår det ikke helt når jeg tilslutter mit kabel til computeren kommer der kun nogle få ting op men intet musik.:(

 7. hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke kan finde min iphone under enheder, og den er koblet til computeren

 8. selv om jeg downloader den nye itunes, vil den ikke godtage hverken iphone 5 s eller ipad 4 s, der står den ikke kan bruges da den understøttende enhed ikke er instaleret, kør instalationsprogrammet til itunes og få 64 bit, men det er den jeg har hvad gør jeg

 9. jeg kan godt ligge musik ind på itunes men jeg kan ikke ligge det ind på min iphone.. ligemeget hvad jeg prøver vil det ikke.. jeg har prøvet og slette itunes på min pc og hente det igen. så jeg er jeg sikker på at det er den nyeste opdatering jeg har på itunes.. hvad skal jeg gøre

 10. Jeg har lagt en masse musik fra min mac computer ind på min Iphone (4S) for at bruge den i bilen. Men pludselig er der kun 2 albums på telefonen – resten er væk. Hvordan kan det være? Jeg kan bare synkronisere igen, men hvor er den blevet af?
  Kan jeg nøjes med at overføre noget af musikken – og ikke synkronisere hele molevitten?

Leave a Reply

Your email address will not be published.