Hvordan får jeg uge nr vist i min kalender?

ugenr

Hører du til typen der ikke aner hvilken uge vi er i når der er tale om uge nr. ? Så kan du heldigvis få vist uge nr. I din kalender læs med her og se hvordan du gør.

Det er ikke os alle der er lige skarpe til det med uge nr. Heldigvis findes der en app der kan hjælpe dig med dette, appen fungerer på den måde at du får indsat uge nr. I din kalender så du nemt og hurtigt kan se hvilken uge vi befinder os i.

Hvordan gør jeg?

Der findes flere forskellige metoder til at få vist uge nr. Den metode vi har valgt at vise her er ved hjælp af appen Uge numre, som klarer opgaven nemt og hurtigt.

Appen kan hentes direkte i App Store, og når den er hentet åbner du appen og følger vejledningen, herefter vil du kunne se uge nr. I din kalender i form af en begivenhed, den kan fx sættes til at vise den hver mandag.

Som standard er begivenheden ikke sat til at give nogle påmindelser, da dette jo i og for sig er lige meget, men du kan selvfølgelig godt vælge at redigere den og blive påmindet hvis du ønsker dette.

Hvad kan jeg ellers gøre?

Hvis du ikke ønsker at benytte denne metode kan du søge i App Store efter Week number, og så vil du få en række apps frem der alle kan klare opgaven på den ene eller anden måde.

Vi anbefaler dog at benytte ovennævnte metode da den er nem, hurtig og enkel.

Har du en bedre metode til at få vist uge nr. Vil vi selvfølgelig meget gerne høre den, bruger du samme metode som os? Eller har du en anden app der klarer opgaven for dig?

2 thoughts on “Hvordan får jeg uge nr vist i min kalender?”

  1. Når jeg vil hente en app – osse gratis – bedes jeg om touch-id adgangskode. Efter at have tastet denne ind bliver jeg i et nyt vindue bedt om fortsætte for at bekræfte betalingsoplysn. Her skal jeg taste sikkerhedskoden, som jeg troede jeg kunne huske, men den bliver ikke godkendt. Hvad gør jeg for at få ny kode eller for at komme videre??
    På forhånd tak
    Hans

Leave a Reply

Your email address will not be published.