Design dit eget cover til din iPhone – 4s, 5, 5s og 5c

Der er en trend, som vokser i popularitet lige nu – specielt når du har en iPhone. Du har nemlig altid haft mulighed for at lave dit cover til iPhone selv – her på det sidste, er der bare kommet endnu flere muligheder – så lav selv cover til din iPhone er populært som aldrig før.

Vi har lavet en oversigt over de 3 bedste covers til iPad air – Se dem her

Du kan lave dit eget cover uanset hvilken iPhone du har
Har du nogensinde overvejet at få et billede af familien på et cover til din iPhone, har du overvejet at lave et kært minde af din hund eller kat – ja det er lige før mulighederne er uanede, når du skal i gang med at lave dit eget cover til din iPhone, og lige præcis derfor, er lav selv cover til iPhone også blevet så populær som tilfældet er.

Der er flere udbydere af lav selv cover til din iPhone, og det er med til give dig et stort udvalg af måden at gøre det på. Det kommer derfor meget an på hvad du ønsker, og hvad du gerne vil have lavet på din iPhone, du skal være opmærksom på. Er det for at gøre det mere personligt, eller er det for at få noget anderledes, som ingen andre har – valget er helt op dig – du har nemlig muligheden for at få det lav selv cover du ønsker.

Andre relevante artikler – Top 10 iPad coversTop 10 iPhone 5 covers

Hvad koster det?

Der findes en del forskellige forhandlere som giver dig muligheden for at designe dit eget cover. Det er en del blandede anmeldelse så det kan være svært at finde ud af hvilken forhandler man skal vælge.

Et af de firmaer som har fået bedst anmeldelse er Iphonegadget.dk, her er prisen 199 kr. uanset hvilken Iphone du har.

Hvis du vil vide mere så klik på linket som indenholde din Iphone type og få mere info.

Iphone 4sIphone 5Iphone 5sIphone 5c

Hvorfor skal du designe dit eget cover?

Når du går i gang med at lave et cover selv, kan der være mange grunde til det, og her kommer en række af grunde, som du måske kan finde inspiration i, så du også kan komme i gang med et lav selv cover til din iPhone.

  • Har du været på sommerferie og fået taget nogle billeder af familien som bare er helt outstanding, og vil du gerne have at mindet hele tiden skal være tæt på dig, har du mulighed for at tage et af billederne og gøre det til et minde på dit cover. Du har alligevel din smartphone i hånden mange gange om dagen, og så får du mulighed for at kigge på coveret igen og igen.
  • Har du et kæledyr – det kan være en hund, kat eller noget helt tredje, og vil du gerne have det tæt på dig hele tiden, så har du mulighed for at få et lav selv cover, hvor det er afbilledet. Det gør at du hele tiden har dit kæledyr med dig, også selv når du er på arbejde, eller væk hjemmefra.
  • Design dit eget Iphone cover1Specielle minder – bryllup, konfirmation, afslutningsfest eller noget helt fjerde, valget er dit. Det har du også mulighed for at få lav selv cover til – bare du har taget et billede, som du gerne vil bruge til det. Det er helt fantastisk, og vil du gerne have mere end et lav selv cover til din iPhone, er det også noget som kan lade sig gøre.

 

Skab din egen stil i dag

 

Vil du gerne skabe din egen stil, vil du gerne personalisere din iPhone, og vil du vise omverdenen ting du er glad for, så er det helt oplagt med et lav selv cover til din iPhone – kom i gang med at lave det allerede i dag.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.