Del din position via iMessage

Del din position via imessage

Har du nogle gange brug for at dele din position, eller rettere sagt, fortælle andre hvor du befinder dig, så læs med her.

Nogle gange kunne det være rart hvis man bare kunne trykke på en knap i iMessage og så indsatte den selv hvor man befandt sig ud fra sin lokation, på denne måde ville du slippe for at skulle huske gadenavn og om det er stavet korrekt osv.

Desværre findes der endnu ikke en sådanne funktion i iMessage, så den kan fortælle din lokation blot ved et enkelt tryk på en knap.

Men der findes måder hvorpå du kan klare denne opgave forholdsvis nemt og enkelt, i hvert falde hvis alternativet er at løbe ud og finde et vejnavn.

Er du fx til en fest og skal hentes, og måske ved du egentligt ikke helt hvad vejen præcist hedder? Så er dette lille trick genialt.

Del position iMessageHvordan gør jeg?

Måden hvorpå du hurtigt og nemt kan sende din lokation til andre iPhone brugere er ved at benytte det indbyggede kort, som du finder blandt dine apps.

Selve appen hedder Kort, så der skulle ikke være noget at tage fejl af, start appen op og vent et par sekunder indtil GPS’en har fundet din præcise placering.

Når din placering er fundet vælger du flere funktioner, dette gør du ved at trykke på ikonet nederst i højre hjørne, her vil du få mulighed for at vælge ”Knappenål”.

Del lokalitet iMessage

 

 

 

 

 

Vælg Knappenål, en nål vil nu blive sat på din placering med adresse oplysninger, hvis du trykker på det blå ikon med en pil til højre vil du få flere muligheder vist, bl.a. muligheden ”Del lokalitet”, vælger du denne kan du efterfølgende vælge Besked, og du kan nu sende din lokation til andre.

Når modtageren åbner din lokation, vil de oven i købet nemt kunne finde vej hen til dig, ved at benytte den indbyggede rutevejledning i Kort funktionen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.